Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Betingelse
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Bloklys & LED lys

Der er 83 varer.

Der er ikke noget som levende lys, der kan skabe hygge, varme og atmosfære i et hjem. Men også LED lys laves i dag i så gode designs, at man nogle gange slet ikke kan se forskel. Du vil her finde et udvalg af LED lys fra Deluxe, både fyrfadslys og bloklys, både indendørs og udendørs. Især deres gravlys med tekst på er meget populære.

Du finder også et udvalg af Ib Laursens flotte rustikke bloklys i mange farver og i flere størrelser, samt deres Diederich bloklys, der er lavet af 100 % fuldraffineret paraffin. Bloklys fra både House Doctor og Nordal er også repræsenteret i denne underkategori.

Viser 1 - 50 af 83 varer

Levende lys er ikke bare lys. I bestemte sammenhænge kan levende lys skabe en dejlig atmosfære og en rigtig hyggelig stemning. 

Levende lys er en fremragende måde at skabe masser af hygge og varme i dit hjem. I denne underkategori finder du bloklys i mange forskellige størrelser, og i en masse skønne farver. Det store udvalg af bloklys får vi fra leverandørerne Nordal, House Doctor og Ib Laursen. Vi har bloklys til alle formål - om det er til påske, jul, fødselsdag eller andre særlige begivenheder, får du hos Moster's Skur muligheden for at finde det helt rigtige bloklys. Vores Diederich bloklys fra Ib Laursen, er lavet af 100% fuldraffineret paraffin. De er ikke gennemfarvet, men brænder rigtig pænt, og står de lidt oppe i højden, lægger man ikke mærke til, at de er hvide indvendigt. De er en lille smule smallere end et normalt bloklys og er perfekte til en stor adventskrans.

Fra Ib Laursens har vi naturligvis også de meget populære rustikke bloklys, der er gennemfarvet og lavet af 80% paraffin 20% palmeolie. De fås i mange farver og forskellige størrelser. Der er de smukke mørke vinrøde og mosgrønne bloklys, som er perfekte til jul. Lav din helt egen juledekoration med et rustiklys i midten - de har en lang brændetid og er bare super fine. Også de hvide bloklys er populære til jul - stil det hvide bloklys i en lanterne og tænd det når det bliver mørkt - det gir bare en hyggelig og afslappet stemning. Og lanterner kan stå både ude og inde. 

Men også om sommeren er det hyggeligt med tændte bloklys når mørket falder på, og man sidder og hygger sig med venner eller familie på terrassen eller i sommerhuset. Her er nogle af vores lysere farver at foretrække. Du kan også sagtens bruge dem i din bordopdækning som et alternativ til de klassiske stearinlys. 

Fra Nordal har vi de helt store bloklys med en diameter på 10 cm. De er imponerende flotte og brænder meget kreativt - ikke 2 brænder ens. Nordal laver også bloklys formet som muslingeskaller der er flotte på et opdækket bord.

Du finder også et udvalg af LED lys fra DELUXE som ser meget naturtro ud. Nogle gange kan det være svært at se at det ikke er et rigtigt bloklys. Og så har de den fordel, at de ikke soder. Dermed er de også allergivenlige. Vi har dem i flere farver og størrelser, samt som fyrfadslys i 2 størrelser. Og du kan købe en fjernbetjening til dem:-) De fås også til udendørs brug, og de meget populære gravlys med tekst på, har vi selvfølgelig også. 

Se det hele lige her.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.