Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Lyskæder

Der er 14 varer.

Hos Moster's Skur er vi vilde med lyskæder der lyser de mørke vinteraftener op, og du finder et stort udvalg af stemningsfulde lyskæder, der vil bringe hyggen ind i dit hjem. Vi har dekorative lyskæder både indendørs og udendørs brug, og mange smukke designs - nogle prydet med pærer formet som hjerter, stjerner eller snebolde - de er rigtig hyggelige i julemåneden. Dem til udendørsbrug er super fine på en busk eller i et træ. Vi har også de klassiske modeller med små dioder for det simple men effektive touch af juleatmosfære i dit hjem. Og de kan naturligvis også bruges på juletræet:-) Mange af kæderne har en timerfunktion der kan tænde på et bestemt tidspunkt hver aften. 

Viser 1 - 14 af 14 varer

Velkommen til afsnittet 'Lyskæder' hos Moster's Skur. Her finder du en mangfoldighed af hyggelige lyskæder, der er perfekte som julepynt og julebelysning. De kan hænge mange steder og bruges kreativt. 

Kreativ brug af lyskæder

En lyskæde kan bruges til mere end blot i vinduet. De lyskæder der kan bruges udendørs er smukke på en busk, et træ eller en gavl. Der er sådan set ingen grænser hvor lyskæden kan sættes. Og det er bare det mest fortryllende syn, når mørket falder på og lyskæderne tændes. En ide som vi hos Moster's Skur er helt vild med, er at bruge lyskæder i lanterner & lygter, ja selv i de større fyrfadsstager. Det giver bare et smuk lys, som du ikke kan finde andre steder. Prøv det - det er SÅ vidunderligt at se på når de små dioder tændes og lyser hele stagen eller lanternen op.

Lyskæder med små dioder

Pynt op til jul med lyskæder og inviter det varme lys indenfor i dit hjem og se hvor magisk det pludselig bliver. Bekymringer smelter væk et øjeblik, mens du glemmer alt andet end den charme disse bittesmå, men vildt effektive, dioder bringer med sig. Lyskæderne med de små dioder kan bruges til mange ting, lige fra at pynte i dit vindue til at blive en del af dit kreativt opdækket julebord. Vi har dem fra Ib Laursen og House Doctor, både med sløv og med guld tråd. I flere længder og med forskelligt antal dioder på. Nogle til indendørs og andre til udendørs brug. Fra House Doctor har vi en særlig flot lyskæde med 10 samlinger der hver har 10 LED pærer der er lidt større end dioderne. Hver samling kan spredes så de ligner stjerner/snefnug og er super flotte og dekorative.

Lyskæder med formede pærer

Hvis du er vild med meget julebelysning, så har vi et udvalg af lyskæder fra Ib Laursen med pærer der er formet som snekrystaller, snebolde, stjerner, hjerter mm. De er helt fantastiske i vinduet eller på juletræet, og skinner så fint. Især de mindste er vildt imponerede af disse søde pærer, så vil du glæde børnene, så er det sådan en lyskæde du skal købe. De er alle til indendørs brug. House Doctor har lavet en lyskæde med meget store pærer, der er helt magen til de klassiske lampe-pærer. Så er du til det helt store julepynt så skal du nærmere på den:-)

Langt de fleste af vores lyskæder har timer funktion så du kan bestemme hvornår på dagen de skal tændes. Og de bruger batterier så de ikke er afhængige af en stikkontakt, hvilket ikke gør brugen af lyskæderne besværligt.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.