Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Skærebræt & tapasbræt

Der er 53 varer.

Et godt skærebræt er vigtigt i et køkken. Hos Moster's skur er vores skærebrætter både praktiske og flotte at have stående fremme, eller til at servere din mad på, som et anrettet fad. Nicolas Vahé laver nogle smukke skærebræt/serveringsbræt i forskellige former og størrelser af det smukkeste akacietræ. Ib Laursen laver også forskellige skønne skære- & tapasbræt af akacietræ, og de fås alle mulige størrelser og former, med eller uden mulighed for ophæng.

Fra Nordal og Bloomingville har fine og elegante bræt lavet af marmor der har et eksklusivt look.

Så der er helt sikkert eller bræt, der passer til netop dit køkken:-)

Viser 1 - 50 af 53 varer

Stilfulde ting til hjemmet kan tilføre både liv og funktionalitet og skærebræt, serveringsbræt og tapasbræt er ikke en undtagelse fra denne trendy liste. Der er forskellige typer skærebrætter, der passer til forskellige behov og stilarter. Ib Laursen laver skærebrætter og tapasbrætter der vækker opmærksomhed med deres valg af materiale: det smukke olieret akacietræ. Træet giver en rustik og naturlig følelse i dit køkken, og deres bræt er tilgængelig i mange forskellige former og størrelser for at matche din personlige smag og behov. Hvis du leder efter noget mere elegant og unikt, tilbyder Nordal og Bloomingville flere bræt der er lavet af marmor. De findes i forskellige farver, størrelser og former, og marmorens klassiske og elegante udseende gør det ideelt i det moderne hjem. Det er virkeligt smukt at anrette og servere mad på et bræt af marmor, og det tilfører et eksklusivt og samtidigt hyggeligt look på det opdækkede spisebord. Og marmor bare er et tidløst materiale, der kan mikses med rigtig mange stilarter.

For et mere rustikt og naturligt udseende er der også vores aflange skiferplader i flere størrelser fra Nicolas Vahé, der bringer naturen ind i dit hjem. Ib Laursen laver også et fint bræt af sort sten, som har det samme rustikke udseende over sig.

De helt små bræt er også perfekte at bruge som smørrebræt og du kan endda spise din smurte morgenbolle eller rugbrødsmad direkte fra brættet.

Alle vores skærebræt og tapasbræt er ikke kun smukke, men også meget praktiske til servering eller til madlavning. Brug dem til at forberede ingredienser på, sætte en varmt gryde fra komfuret på, eller som et imponerende serveringsbræt til et middagsselskab. Mange af disse bræt har en strop, der gør det nemt og elegant at hænge dem op på væggen, når de ikke er i brug. Dette gør dem også praktiske og pladsbesparende i det mindre køkken. 

Uanset hvilken type skærebræt eller tapasbræt du vælger, vil du ikke fortryde din investering. Disse små og store ting kan virkelig gøre en forskel i det samlede indtryk af dit køkken eller spisestue, og give en fin og elegant følelse for dig, dine gæster og din familie.

Har du spørgsmål til et bræt, eller søger du efter et bestemt bræt som du ikke kan finde på vores hjemmeside, så kontakt os gerne og vi vil undersøge muligheden for at skaffe den. Du kan skrive til os på mail kundeservice@mostersskur.dk eller ringe til os på telefon 27 470 475. Du er også meget velkommen i vores butik i Greve hvor vi altid står klar til at hjælpe dig:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.