Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Skærebræt & tapasbræt

Der er 42 varer.

Et godt skærebræt er vigtigt at have i et køkken. Hos Moster`s skur er vores skærebræt både praktiske og flotte at have stående fremme, eller til at servere din mad på, som et anrettet fad. Nicolas Vahé laver nogle smukke skærebræt/serveringsbræt i forskellige former og størrelser af det smukkeste akacietræ. Ib Laursen laver også forskellige skønne skære- & tapasbræt af akacietræ, de fås firkantet, runde og aflange, med eller uden mulighed for ophæng.
Til en mere rå, men elegant stil, har vi bræt af sort sten som er super flot at servere din mad på.

Viser 1 - 42 af 42 varer

I denne underkategori har vi samlet vores udvalg af skærebræt og tapasbræt. Vi har dem lavet af akacietræ, oliventræ og af sort sten, og i mange størrelser, fra Ib Lausen og Nicolas Vahé. Et godt og solidt skærebræt er jo uundværligt i et køkken - ja, faktisk er et ikke nok - man har behov for flere i forskellige størrelser. Vi har både de traditionelle med kanter, og vi har de smukke med ujævne kanter der giver et helt unikt udseende. Vi har dem med riller, runde og aflange, og de helt små der kan bruges til at smøre madder på. Udover deres funktion som et skærebræt, er mange af dem rigtig gode til at lave en flot anretning af mad på - prøv det, og server manden på bordet direkte fra et skærebræt - ligesom man gør med et tapasbræt. Og netop tapasbræt bliver mere og mere udbredt og derfor har vi selvfølgelig også et udvalg af dem:-)
Hvis du vedligeholder dit skærebræt med en gang madolie ind i mellem, så kan du undgå at træet flækker og at det derfor holde i mange år.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.