Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Karklude

Der er 39 varer.

Karklude er nok den ting vi alle bruger mest i et køkken, så hvorfor ikke ofre på nogle ordentlige karklude, som holder vask efter vask, og er af et solidt materiale hvor farven ikke falmer. Vores lækre karklude fra Ib Laursen, er strikket af 100% bomuld, hvilket gør dem dejlig bløde. Serierne fra Ib Laursen hedder Mynte og ALTUM og fås i mange flotte farver, både ensfarvet og farver der er meleret, så der er helt sikkert en farve der passer til lige netop dit køkken. Fra Nordal har vi serien Merga, der også er af høj kvalitet og fås i de skønneste, rolige farver.

Viser 1 - 39 af 39 varer

Velkommen til vores samling af lækre karklude i høj kvalitet, som er perfekte til at tilføje et strejf af funktionalitet og stil til dit køkken. Dette afsnit indeholder et bredt udvalg karklude i mange forskellige farver og vi garanterer, at der er karklude til enhver smag. Vi er stolte af at kunne tilbyde det bedste af det bedste fra vores leverandører, herunder Nordals Merga-serie i ensfarvet og rolige farver. Størstedelen af vores karklude er alle strikket og holder langt længere end mange andre karklude. Du vil elske disse bomuldsklude med deres fantastiske sugeevne og hurtige tørring samt deres evne til at bevare deres farve vask efter vask. De er også alsidige og kan bruges som vaskeklude. Vi tilbyder også Ib Laursens Mynte-serie, som er ensfarvet og strikket af 100% bomuld, samt ALTUM-serien, ligeledes fra Ib Laursen, som har en meleret farvepalet af strikket bomuld. Begge serier har en god sugeevne og tørrer hurtigt, hvilket gør dem til en ideel karklud til ethvert køkken. De er nemme at vaske i maskinen og er hurtigt klar til brug igen. Karklude kan også være med til at give liv i dit køkken lidt op. Farverne kan give et dekorativt touch til køkkenet, især hvis du har viskestykker, håndklæder mm i matchende farver. I ALTUM serien findes der håndklæderi matchende farver og i Mynte serien finder du både håndklæderog grydelapper i samme farver som karkludene. Det er meget stilfuldt at have de ens farver i et køkken, og Ib Laursen laver et hav af viskestykker hvor flere af dem kan passe sammen med karkludene og håndklæderne - se viskestykkerne HER. Er du ikke til den rene stil kan du sagtens mikse flere af farverne - der ser også super godt ud:-) Du kan også have karkludene liggende på badeværelset sammen med et håndklæde som kan bruges som gæstehåndklæde til at tørre hænderne i. Og som før nævnt, kan du bruge dem som vaskeklud i badet. Og så er de rigtig gode til rengøring. Gør kluden våd, vrid den godt op, og du har den perfekte klud til at støve hele hjemmet af med.

Har du spørgsmål til en karklud, eller leder du efter en bestemt farve som du ikke kan finde på vores hjemmeside, så kontakt os gerne og vi vil undersøge muligheden for at skaffe den. Du kan skrive til os på mail kundeservice@mostersskur.dk eller ringe til os på telefon 27 470 475. Du er også meget velkommen i vores butik i Greve hvor vi altid står klar til at hjælpe dig:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.