Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Køkkenredskaber

Der er 33 varer.

I denne underkategori har vi samlet alle de køkkenredskaber som du har brug for i dit køkken. Ud over piskeris, skeer og citronpressere mm. har vi et fint udvalg af mortere - af træ og af sten. Og med tanke på miljøet, har vi sugerør der kan genbruges, både af glas og rustfrit stål - de er super flotte:-). Si, tesi og et udvalg af osteknive finder du også her. Vi har køkkenredskaber af stål, men også flere der er lavet af det flotteste træ. Kontakt os gerne hvis du vil spørge til en vare eller kig forbi vores butik i Greve.

Viser 1 - 33 af 33 varer

Vil du gerne have køkkenredskaber af god kvalitet? Og kan du godt lide at det også skal være lækkert at se på? Så har vi et udvalg af køkkenredskaber til dig! Nicolas Vahé designer luksus køkkenredskaber, der er funktionelle, flotte og praktiske. Og det hele designet så det er pænt at have liggende fremme i køkkenet eller bruge til servering når du får gæster.
Er du til oste så finder du her de lækre osteknive fra Nicolas Vahé der er super flotte til ostebordet. De sælges i sæt og du får rigtig meget for prisen. Og så laver Nicolas Vahé bare de perfekte ting til kaffebordet: smukke tesi, flotte kaffeskeer og kaffe stencil så du kan lave flotte mønstre på skummet - ligesom når du får kaffen serveret på en cafe:-) Og så laver Nicolas Vahé fine clipse af rustfrit stål, både messing farvet og sølvfarvet, som du kan bruge til at lukke din kaffepose eller tepose med - igen ser det bare lækkert ud:-)
Ib Laursen laver også mange flotte køkkenredskaber og de kan bare noget med olieret akacietræ. Se f. eks. den super søde lille citruspresser - den er ikke bare funktionel, den er også rigtig flot at have liggende i køkkenet. Krukker, kasser til bestik, oplukker, osteknive og meget mere laver de også af det skønne akacietræ, og det gir bare en hyggelig stemning. Men Ib Laursen bruger også rustfrit stål hvis du mere er til det stilet look. Det er enkle designs som er af en god kvalitet og passer ind i ethvert køkken. Og med tanke på miljøet, laver Ib Laursen sugerør af glas og af rustfrit stål, der kan genbruges. Også House Doctor har lavet flotte sugerør af glas, og Nordal laver sugerør af papir, der er miljøvenlige og fås i flotte farver.
Er du til retro stilen så laver det franske Natives de flotteste kapselåbner der er super flotte på væggen, enten i køkkenet eller i minibaren:-)
Og er du til drinks så finder du shakere så du kan mikse dine egne skønne drinks - perfekt en sommer eftermiddag når venner eller veninder er på besøg og I skal nyde en drink på terrassen:-)
Hvis du bager dit eget brød og boller så har vi et udvalg af flotte hævekurve fra Aafod der er rigtig pæne.
Kom forbi vores butik i Greve og se alle vores lækre køkkenredskaber. Vi er altid klar til at hjælpe:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.