Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Børn

Der er 295 varer.

Her hos Moster`s skur er vi vilde med det danske mærke og design Maileg som laver det mest fantastiske legetøj - det er meget populært både til børn og blandt samlere. Vi har simpelthen så stort et udvalg af legetøj fra Maileg, at vi har delt det op i 3 underkategorier; Kanin, mus og legetøj. Og skulle der alligevel være en bestemt ting som du ikke finder, så kontakt os og vi vil forsøge at hjælpe dig. Fra Bloomingville har vi nogle fine plakater til børneværelset og fra Ib Laursen har vi nogle skønne krammedyr. Se det hele lige her:-)

Viser 1 - 50 af 295 varer

Står du og skal til en barnedåb eller har din veninde lige født? Så har vi i denne kategori samlet vores udvalg af babylegetøj, bamser og fine dåbsgaver. Nogle gange kræver det ikke så meget at skabe glæde. De skønne kufferter fra Maileg er en alletiders personlig gave, som ethvert nybagt forældrepar vil elske. I øvrigt er det nogle smukke kufferter, som er virkelig fine og søde at have stående fremme på hylden, eller bruge til opbevaring af legetøj. Se også vores skønne rangler fra Maileg, formet som dyr - perfekt til de helt små. Eller vores krammedyr fra Ib Laursen, også disse er formet som dyr.
Se under afsnittene "Lamper" og "Hylder", hvor du kan finde små lamper og hylder som vil passe perfekt til børneværelset. Ligeledes kan du under "Kurve og kasser" finde mange gode løsninger til opbevaring af legetøj på værelset. Også med billeder til væggen kan vi hjælpe - se de flotte og lærerige plakater fra Maileg, og de skønne knager formet som dyr fra Bloomingville. Kun fantasien sætter grænser.
Se også de øvrige afsnit med Mailegs mus og kaniner, og kombiner det så det passer til netop dit barns værelse.
Hos Mosters skur er vi vilde med kvalitetsbevidst, legetøj som samtidigt er super fint både at lege med og have stående fremme. Har du brug for hjælp til en gave, er vi altid klar til at hjælpe. Du kan sende en mail til kundeservice@mostersskur.dk eller ringe til os på nr. 27470475. Husk at vi har fri fragt ved køb over 499,00 kr.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.