Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Betingelse
Håndklædeclips læder - Meraki
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Knager

Der er 65 varer.

Vi er vilde med knager og synes at det er en fantastisk måde at skabe orden i alle hjemmets rum, men i særdeleshed på badeværelset til ophæng af håndklæder, vaskeposer, badekåbe, børster og meget andet. House Doctor er altid garant for lækkert design og kvalitet. Her finder du et bredt udvalg af knager til badeværelset, som passer til lige den stil du ønsker. Hvad end du søger en enkelt knage, dobbeltknage eller messingknage, så har vi det du søger her. Se også de smarte S-kroge fra både House Doctor, Nordal og Ib Laursen. Du vil også i denne underkategori se vores flotte håndklædestativer.

Viser 1 - 50 af 65 varer

Knager kan bare ikke undværes! Vi, hos Moster`s skur, har derfor samlet et udvalg af knager hvor der er nogle til ethvert formål og smag. Vi skal bruge dem i køkkenet til at hænge viskestykker, forklædet og grydelapper på, og måske en lille kurv med poselukkere eller andre småting i, der kan hænge fint på en knage. På badeværelset skal vi bruge knager til håndklæder og i soveværelset skal der være en knage til din morgenkåbe. Vi har den klassiske knage af metal, malet sort, i rigtig mange udgaver, både de helt små, men også flere dobbelte knager. De kan bruges i stort set alle rum da de, med deres design, falder naturligt ind med rummets atmosfære. Fra både Ib Laursen og House Doctor har vi knager lavet af jern. Disse knager har et råt og unikt look og er super flotte at mikse med andre stilarter. De er alle af et meget enkelt design, og er lidt rustikke at se på. House Doctor har lavet et søm der fungerer som knage. Sømmet fås i sort og med messing finish og er anderledes, men dekorativ og smuk at bruge som knage. Også fra House Doctor, har vi en super smart dobbelt knage, som kan hænges over dørkanten uden at den skal skrues fast, hvilket også gør, at du kan flytte rundt på den efter behov:-)
Ib Laursen har designet de meget populære Brørup knager i et tidløst design, der passer sammen med stort set alt andet. Den er enkelt og rigtig fin og fås i flere farver. De har også lavet knager af keramik, der er rigtig søde og har en hygge over sig.
I denne underkategori vil du finde en masse S-kroge i mange størrelser, tykkelser og farver. Både Ib Laursen, Nordal og House Doctor laver S-kroge, der er en nem og billig løsning som alternativ til knagerne. De er små og kan hænges stort set overalt.
Fra Ib Laursen har vi en fedt loftophæng, hvorpå du kan hænge flere S-kroge, så du kan have alle dine køkkenredskaber, viskestykker og meget mere hængende ned fra - rigtig god løsning i et trangt køkken.
Du vil også finde håndklædestativer i denne underkategori.
Har du spørgsmål, eller ønsker vejledning, så kontakte os på mail kundeservice@mostersskur.dk eller på telefon 27 470 475. Og du er velkommen til at komme forbi vores butik i Greve.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.