Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Tilgængelighed
Betingelse
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Gulvtæpper

Der er 44 varer.

Mosters skurs mission er, at skabe et univers af boliginteriør, som passer ind i enhver boligindretning, tilsat lidt gammelt og nyt, samt retro og romantisk. Med vores udvalg af tæpper er der lidt for enhver smag. Vi har tæpper i mange varianter og god kvalitet, der holder i mange år fremover. Når man tilføjer et tæppe i et rum, så giver det rummet karakter og varme. Vores plastiktæpper fra Ib Laursen er et godt eksempel på dette. Brug tæppet på terrassen, den overdækket udestue, i orangeriet, ved havedøren, picnicturen eller tag det med en tur på stranden. Flot, og super anvendeligt tæppe til en billig pris.

Viser 1 - 44 af 44 varer

Tæpper giver dine gulve et varmt og behageligt underlag, og tilføjer samtidigt stil og personlighed til din boligindretning. I denne kategori finder du vores store udvalg af tæpper i forskellige materialer, størrelser og prisniveauer.
Mangler du lige tæppet der passer under det runde sofabord, juletræet, sommerhuset eller udestuen, så er de runde slidstærke jutetæpper et helt perfekte. Er du også vild med de miljøvenlige plastiktæpper af genbrugsplast? Super anvendelige og fås i mange farver. Om du efterspørger små tæpper, store tæpper, runde tæpper eller løbere til gangen, i materialerne rya, vævet, jute eller plastik, - så har vi det du søger og prioriterer altid hurtig levering og fri fragt ved køb over 499 kr.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.