Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Tilgængelighed
Betingelse
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Tasker

Der er 26 varer.

Her finder du vores udvalg af flotte tasker og indkøbsnet, som alle er rummelige og kan bruges til alt, lige fra de almindelige indkøb, til når du skal have mere med end hvad der kan være i din håndtaske, til en overnatning ude samt meget mere - og så de er alle sammen et miljø rigtigt valg som alternativ til plastikposen. Vi har taskerne af stof fra Ib Laursen og House Doctor, i flere forskellige farver, med og uden mønster. Vi har også store strandtasker af søgræs og jute - de er super flotte:-) Se dem alle her:

Viser 1 - 26 af 26 varer

I Moster’s Skur har du mulighed for at finde den helt perfekt taske eller indkøbsnet, som passer lige til dig og den stil du kan lide. Med de mange forskellige mønstrede samt ensfarvede tasker, har du muligheden for at finde din nye yndlingstaske. Du kan i denne kategori finde en masse fine tasker både fra Ib Laursen, Bloomingville og House Doctor. Har du brug for en rummelig taske til strandturen, indkøb eller skal du måske på en kortere tur med overnatning? Så er du kommet til det rette sted, hvor netop rummelige tasker er at finde. Vi er alle her i Moster’s Skur, vilde med at de alle har en perfekt længde, til at bære dem over skulderen. Hver leverandør er med til at bakke op det miljørigtige valg, ved at lave taske der kan genbruges, frem for poser af plastik. Ib Laursen giver dig som forbruger muligheden for at få 2 i 1 når du køber en af deres tasker, da nogle af dem er vendbare. Du kan altså skifte mellem begge sider, og vælge hvilket mønster eller farve der passer til dit outfit den givne dag.

En taske er med til at fuldende dit look, og i dag ser man en stor stigning inden for populariteten omkring det at bruge flotte mønstrede indkøbsnet af forskellige stoftyper til daglig brug. Og der er altså ingen tvivl om at du her kan finde tasken der matcher dig bedst. Vi har også nogle tasker af søgræs der er perfekte til stranden eller skovturen, da de kan indeholde både solcreme, drikke- og madvarer, en bog, solbriller og et håndklæde eller tæppe - og så er de bare super flotte, er lavet af det lækre naturmateriale. De helt klassiske - og billige - indkøbsnet er selvfølgelig også at finde her på siden.

Leder du efter en bestemt taske, som du ikke lige kan finde her på siden, så kontakt os og vi vil se om det er en taske vi kan skaffe til dig. Vi har en fysisk butik i Greve, hvor vi altid står klar til at hjælpe, men du kan også kontakte os på telefon 27 740 475 eller skrive til kundeservice@mostersskur.dk

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.