Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Krus & Kopper

Der er 78 varer.

Er der noget så hyggeligt som en god kop kaffe eller te fra et lækkert krus eller kop? Det gør utvivlsomt den varme drik bedre og oplevelsen fuldendt. Lige her finder du vores store udvalg af krus, tekrus, kopper, papkrus og termokrus. Vi har en masse forskellige varianter, designs, mønstre og størrelser. Fra Ib Laursen har vi de populære krus fra den kendte ”Mynte” serie. Et virkelig lækkert krus perfekt til en kop te, kaffe eller kakao. Kruset er lavet i stentøj og findes i mange farver. Se også krusene fra den populære ”Casablanca” serie, - nogle smykke romantiske krus med mønstre, blomster og striber i alverdens farver, perfekt til sommerhuset eller kolonihaven. 

Viser 1 - 60 af 78 varer

Kopper og krus skal i dag ikke længere bare være af det traditionelle hvide stentøj. Især det rustikke look hitter lige nu, og lige præcis dem har vi masser af - se vores store udvalg her. De flotte rustikke krus i afdæmpede farver, er rigtig flotte at mikse på et bord, og dit valg af kopper og krus kan gøre forskellen. Vælg, og miks, kopper og krus der passer ind i din boligindretning. Hav dem ståede fremme på en hylde i køkkenet, eller i glasskabet i stuen - de kan være lige så dekorative som en vase eller en lysestage. Vi har også kopper af glas med tilhørende underkop, og vi har flere bambus krus. Bambus er et materiale som de seneste år er er blevet vældigt populært i skandinaven, da det er meget miljøvenligt at bruge til fremstilling af alt fra møbler og kurve til krus og kopper.
Men krus og kopper af stentøj er det vi har mest af, og i alverdens modeller. Vi har dem i ensfarvede, med og uden mønster fra Nordal og Bloomingville, vi har krus med og uden hank, og fra Ib Laursens Mynte serie, har vi kopper og krus i mange flotte farver.
Se vores store udvalg af tallerkener, og find nogle der passer til dine nye krus, så du kan lave en flot opdækning når du får venner på besøg til en kop kaffe. Se også de søde små espresso kopper fra House Doctor. Vi har også flere to-go krus af bambus, lige til at tage med på farten og skønne thermokrus, ligeledes af bambus.
Til sidst, men ikke mindst, har vi vores dekorative og billige pap krus - perfekt til børnefødselsdagen eller frokosten i skoven.
Har du spørgsmål til en af kopperne, eller leder du efter en bestemt model, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Skriv til os på kundeservice@mostersskur.dk eller ring på 27 470 475. Du er også meget velkommen i vores butik i Greve hvor du kan se varerne.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.