Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Maileg julepynt

Der er 45 varer.

Her finder du det fineste julepynt fra danske Maileg som er eksperter i at lave jule nisser og julepynt. Vi har samlet deres meget populære pynt lige her, som favner alt fra små stof grise med snor til ophæng til deres fantastiske, og efterspurgte, metal ornamenter. Metal ornamenterne sælges både enkeltvis med de laver også små æsker med flere ornamenter i. Brug det som juletræspynt eller som en del af en dekoration. Du kan også hænge dem i vinduet eller på en gren. Du finder også de skønne stof grise som altid er et sikkert hit:-) Se meget meget mere fra Maileg lige HER

Viser 1 - 45 af 45 varer

Det danske firma Maileg, har for alvor slået sig fast i de danske hjem, med deres helt fantastiske julenisser, og de har også designet en masse vidunderligt julepynt. Udover julenisser, julemænd og julemus, laver de ænder, gæs og grise som bare er helt unikke at pynte op med til jul.. 

Maileg laver smukke små ornamenter, både af metal og af stof, og de er meget populære og efterspurgte. Hver jul udkommer deres ornamenter i nye variationer, og samlere i hele landet venter blot på at få lov at tilføje de nyeste til deres samling. Og med god grund! For Mailegs ornamenter er bare enestående. Og dem af metal laves i mange varianter lige fra små trommer og flettede hjerter i fantastiske flotte farver, til engle, gæs, snemænd og garder - alle med de fineste små detaljer. Selv små bambier og gyngeheste er repræsenteret:-) Af stof laver de de meget populære små grise, små soldater, gæs og mange flere. Vi har også små æsker hvori der ligger et sæt af flere forskellige metal ornamenter. Både stof og metal ornamenterne er super flotte på et juletræ, især hvis du har flere hængende sammen. Du kan også hænge dem på en gren eller i vinduet. Og så er de bare smukke at bruge i din juledekoration.

Til dit barn har Maileg lavet det fineste honningkagehus som kan bruges i stedet for dukkehuset i julen:-) Taget og fronten kan vippes ned så I kan sætte alle jeres Maileg ind i det. Huset kan også fungere som jule- eller adventskalender. Læg en pakke ind i huset og lad dit barn åbne huset og finde gaven om morgen:-) Til huset har vi et fint juletræ som er perfekt i dagligstuen sammen med Mailegs julemus. Vil I lege udenfor huset har vi de sødeste små slæder, hvor et tæppe eller lammeskind følger med, så musene ikke fryser. 

Til børneværelset har vi fine guirlander til at pynte med, og vi har smukke nissehuer til dine børn:-)

Se alle Mailegs julenisser HER

Har du forespørgsel på et bestemt Maileg julepynt du ikke kan finde, eller blot andre spørgsmål vedr. Maileg jul, så kontakt os gerne. Du kan ringe på tlf. nr. 27 470 475 eller skrive til os via mail: kundeservice@mostersskur.dk. Og du er mere end velkommen til at komme forbi vores butik i Greve hvor alle nisserne er udstillet:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.