Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Maileg julepynt

Der er 68 varer.

Her finder du det fineste julepynt fra danske Maileg som er eksperter i at lave julenisser og julepynt. Vi har samlet deres julepynt her, som favner alt fra små stofgrise til ophæng til deres fantastiske, og efterspurgte, metal ornamenter. Metal ornamenterne sælges både enkeltvis og i små æsker med flere i. Du finder også de store stofgrise som altid er et sikkert hit:-) Maileg har et udvalg af meget fine og kreative stager samt juletræer, julesokker & kælke. Juleguirlander, store stofdyr, som and & gås, samt kaner til mus er også at finde i dette afsnit.

Ønsker du at se de kendte nisser så find dem under Maileg nisser.

POPULÆRE PRODUKTER I "Maileg julepynt"

Ingen bedst sælgende på dette tidspunkt

Viser 1 - 50 af 68 varer

Det danske Maileg

Det danske firma Maileg, har for alvor slået sig fast i de danske hjem, med deres helt fantastiske julenisser, og deres vidunderlige julepynt. Udover julenisser, julemænd og julemus laver de ænder, gæs og grise af stof i forskellige størrelser, som bare er helt unikke at pynte op med til jul. Disse skønne dyr fås også som helt små stof & metal ornamenter som kan hænge både på juletræet, en gren eller i vinduet.

Ornamenter

Maileg laver smukke små ornamenter, både af metal og af stof, og de er meget populære og efterspurgte. Hver jul udkommer deres ornamenter i nye variationer, og samlere i hele landet venter blot på at få lov at tilføje de nyeste ornamenter til deres samling. Og med god grund! For Mailegs ornamenter er bare enestående. Og dem af metal laves i mange varianter lige fra små trommer og flettede hjerter i fantastiske flotte farver, til engle, gæs, snemænd og garderer - alle med de fineste små detaljer. Selv små bambier, bamser, sukkerstokke og gyngeheste er repræsenteret:-) Af stof laver de de meget populære små grise, små soldater, gæs og mange flere. Vi har også små æsker hvori der ligger et sæt af flere forskellige metal ornamenter. Både stof og metal ornamenterne er super flotte på et juletræ, især hvis du har flere hængende sammen. Du kan også hænge dem på en gren eller i vinduet. Og så er de bare smukke at bruge i din juledekoration. Især deres engle er meget yndefulde og stilrene.

Maileg jul til de mindste

Til dit barn har Maileg lavet fine honningkagehuse som kan bruges i stedet for dukkehuset i julen:-) Taget og fronten kan vippes ned, så I kan sætte alle jeres Maileg mus og møbler ind i det. Huset kan også fungere som jule- eller adventskalender. Læg en pakke ind i huset og lad dit barn åbne huset og finde gaven om morgen:-) Til huset har vi et fint juletræ, som er perfekt i dagligstuen sammen med juleguirlander og Mailegs julemus. Vil I lege udenfor huset, har vi også kælke & ski, samt de sødeste små kaner, hvor et tæppe eller lammeskind følger med, så musene ikke fryser. Og så har vi de fineste små julesokker, strikket i flere forskellige farver, der kan hænge på barnets værelse så du kan lægge lidt slik ned i:-)

Tænd et lys i mørket

I julekollektionen 2023 har Maileg designet smukke lysestager. De er formet som elegante hvide heste samt flotte grise i flere farver. Har du børn, er disse søde lysestager perfekte at tænde når I samlet om spisebordet til aftensmaden.  

Vil du se de verdenskendte nisser så find dem under Maileg nisser.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.