Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Betingelse
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Måtter

Der er 37 varer.

Løse måtter er perfekte til at skabe hygge og stemning i et rum. Vi har i denne kategori samlet de måtter som er ideelle til entreen, udestuen, orangeriet og udelivet. Mangler du en dørmåtte til at samle skidtet inden det kommer med længere ind i huset? Hertil har vi de populære dørmåtter fra Ib Laursen af materialet jute. Dørmåtten har en rigtig god størrelse og er med gummi på bagsiden, så den ligger godt fast. Ønsker du en måtte der både kan ligge inde og ude, har Ib Laursen lavet nogle fantastiske sorte gummimåtter i rigtig god kvalitet og i flere størrelser.

Viser 1 - 37 af 37 varer

Her har vi samlet vores udvalg af måtter og vi synes selv, at der er måtter til alle formål og i alle stilarter. En måtte kan bruges til mange formål. De tykke og kraftige måtter, samt måtterne af gummi, kan bruges både udendørs foran din hoveddør, men kan også ligge inde foran døren i din entre. Begge steder med det formål, at tørre sko og støvler af, så der ikke kommer snavs med ind i de øvrige rum. Vi har også de lidt mindre og tyndere måtter, som er rigtig fine til brug foran din altan- eller terrassedør. Men en måtte kan også bruges til at dekorere og skabe en hyggelig stemning i rummet.
Fra Aafod har vi måtter lavet af søgræs, og netop søgræs, der er hårde fibre, gør måtten meget slidstærk og holdbar. Også farven på måtten af søgræs, er meget attraktiv og naturlig, og passer ind i langt de fleste hjem.
Ib Laursen har designet nogle meget populære måtter af jute med den fordel, at der er gummi på bagsiden så de ligger fast. Måtterne har en god stor størrelse og fås i flere flotte farver. De er tykke og virkelig fine at have liggende. Vi har også andre måtter hvor jute indgår som materiale.
Både Nordal og House Doctor laver måtter af hamp, hvilket er plantefibre fra naturens planter, der er miljøvenligt og holdbart.
De klassiske måtter af sort gummi finder du også i denne kategori - vi har dem med forskellige mønstre og i flere længder.
Og så har vi flere måtter af bomuld, enten af ren bomuld eller bomuld blandet med et andet materiale, som er rigtig flotte at have liggende i køkkenet, i stuen eller i et værelse. De tilføjer rummet hygge og ro, og mange bruger en lille måtte under sofabordet i stedet for et noget større tæppe - de nemme lige at tage med ud og ryste:-)
Har du spørgsmål til en måtte, er du meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@mostersskur.dk eller på telefon 27 470 475. Eller kom ned i vores butik i Greve og se vores udvalg.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.