Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Toiletpapirholder & toiletspande

Der er 21 varer.

I denne underkategori har vi samlet et udvalg af toiletrulleholdere og toiletspande. Vi har spande fra House Doctor i de klassiske og smukke designs, og fra Nordal med et mere råt udseende. De fås i forskellige farver og passer til langt de fleste toiletter eller badeværelser. Vores udvalg af toiletpapirholdere finder du også her og der er de helt enkle til at sætte på væggen, de lidt mere rustikke med et antikt look, samt de større der kan stå på gulvet. Der er dem af træ, nogle af metal og så er der dem der er lavet som kurve. 

Viser 1 - 21 af 21 varer

En toiletrulleholder er en lille del, eller en lille ting, til toilettet eller badeværelse. En lille ting som er utrolig vigtig da den har den helt praktiske funktion: at holde styr på papiret til toilettet. De fleste af vores toiletpapirholdere hænger på væggen, og enkelte står på gulvet, men primært i form af en kurv. Har du lavet et nyt lækkert badeværelse eller toilet, synes vi jo at prikken over i’et er at finde den helt rigtige holder til toiletpapiret, hvad enten den skal være rustik, lidt gammeldags eller måske en lidt stilren. Det kan også være at du bare har brug for at friske toilettet eller badeværelset lidt op og med et par fine nye knager, et spejl og en ny toiletrulleholder. Måske vil du have en ny farve på væggen, du har måske fået et nyt toilet eller bad, og nogle gange skal der bare ikke så meget til at ændre hele udseende i rummet. I denne kategori vil du ikke se enkelte toiletrulleholder i krom - der må du videre til din Vvs-installatør eller byggemarked. For vi elsker nemlig når indretningen har en rød tråd og derfor vil du også kunne finde en smuk knage som matcher toiletpapirholderen - se knagerne HER. Vores største udvalg kommer endnu engang fra Ib Laursen, men du vil også kunne finde House Doctor i vores sortiment og ind imellem måske en anden leverandør. 

Når vi nu er i vådrummet, hvad enten det er badeværelset eller toilettet, er det også lækkert med en pæn og enkel toiletspand. Vores udvalg er ikke stort, men vi har de klassiske toiletspande med soft-luk fra House Doctor, samt spande der er lidt mere rå fra Nordal. 

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.