Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Køkkenrulleholder

Der er 8 varer.

Her kan du se vores lille udvalg af køkkenrulleholdere - og vi skal jo alle have mindst én i vores køkken:-) Vi synes selv at vi har valgt nogle rigtig flotte køkkenrulleholdere til jer. Vi har dem fra Bloomingville, Nordal og Ib Laursen. Du kan finde den klassiske og enkle model af træ, men også modeller af træ der har lidt mere finesse - med en fod af sten eller med en høj kant der skjuler køkkenrullen. Vil du have lidt mere liv og et strejf af elegance i dit køkken, så kan du også få en køkkenrulleholder af marmor.

POPULÆRE PRODUKTER I "Køkkenrulleholder"

Viser 1 - 8 af 8 varer

Hvis du leder efter en køkkenrulleholder, der bringer stil og elegance ind i dit køkken, så er du kommet til det rette sted. Vi har et lille, men godt udvalg af køkkenrulleholdere, der ikke kun er funktionelle, men også smukke at se på. Vores sortiment inkluderer køkkenrulleholdere lavet af træ eller marmor, der har meget forskellige udtryk. Hvis du foretrækker træ, vil du elske vores Bloomingville kejsertræ køkkenrulleholder, hvor der er træ hele vejen rundt så køkkenrullen ikke er synlig - den fås i lys og en der er malet sort.

Ib Laursens laver den klassiske køkkenrulleholder af træ med en håndlavet og meget rustik sten som fod. Den tilfører en kombination af det stilfulde og rå på en gang.

Fra Nordal har vi den helt traditionelle og klassiske køkkenrulleholder hvor både stang og fod er lavet af træ. Den passer til alle køkkener og har en mørk farve, der samtidig giver et hyggeligt look. Hvis du ønsker noget mere moderne og elegant, så er vores marmor køkkenrulleholder fra Nordal noget for dig. De fås i flere farver og er lavet af poleret marmor, som giver den et rent og sofistikeret udseende. Er du vild med marmor så skal du købe en af dem:-)

Alle vores køkkenrulleholdere er designet med funktionalitet og kvalitet i tankerne og har en solid base, der holder køkkenrullen på plads og gør det nemt at rive det antal ark, du har brug for, af. Uanset om du ønsker en køkkenrulleholder med et klassisk trælook eller et mere moderne design i marmor, så kan du finde en køkkenrulleholder, der er perfekt til netop dit køkken. De er ikke kun praktiske, men også stilfulde, og vil tilføje et strejf af personlighed til dit køkken. Bestil din nye køkkenrulleholder i dag og få leveret om 1-2 hverdage, og tilføj en stilfuld touch til dit køkken.

Har du spørgsmål til en køkkenrulleholder, eller søger du efter en bestemt køkkenrulleholder som du ikke kan finde på vores hjemmeside, så kontakt os gerne og vi vil undersøge muligheden for at skaffe den. Du kan skrive til os på mail kundeservice@mostersskur.dk eller ringe til os på telefon 27 470 475. Du er også meget velkommen i vores butik i Greve hvor vi altid står klar til at hjælpe dig:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.