Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 10 % til dit næste køb

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Vær opmærksom på at du kan kun tilmelde dig nyhedsbrevet én gang, allerede tilmeldte kan ikke benytte tilbudet

Rammer

Der er 23 varer.

Her hos Mosters skur ønsker vi at give dig de bedste muligheder, når du søger inspiration til din boligindretning. I denne kategori har vi et udvalg af rammer, som alle opfylder forskellige behov i hjemmet. Det kan være at du er på jagt efter, det stilrene, det klassiske, det skæve eller det mere rå look. Vi har rammer fra både Ib Laursen og Nordal, som vi mener alle har noget forskeligt at byde ind med, og dermed gør det nemmere at finde lige netop den fotoramme du søger.
Tilføj lidt kreativitet og skab en masse hygge og personlighed, med de forskellige fotorammer som fås både med træ og metallic look. Mangler du inspiration til hjemmet, hvad enten du søger praktisk, dekorativ eller moderne boligindretning, så kommer du ikke til at gå forgæves her.

POPULÆRE PRODUKTER I "Rammer"

Viser 1 - 23 af 23 varer

Her har vi samlet et udvalg af rammer og det er kun fantasien der sætter grænser for hvor i hjemmet du kan bruge rammer som vægpynt. Det er meget populært at sætte et papir med citater i ramme og hænge dem op i alle rum, lige fra badeværelset til køkkenet og stuen. Og især i entreen er det super flot at møde et smart citat når man træder ind af døren:-) Inde i teenager værelset er det rigtig moderne at sætte en masse små rammer op på væggen, med en blanding af egne billeder og udklip - men du kan også sagtens gøre det i alle boligens andre rum. Det er kreativ dekoration af rummet, hvor du virkelig tilføjer din egen personlighed. Ved brug af rammer kan du løbende skifte billeder og motiver ud. Postkort og tørrede blomster i rammer, er rigtig fint at mikse med dine egne billeder. Du vil her kunne finde en masse små rammer til netop dette formål - at have flere hængende sammen på en væg. Vi har dem med en metal ramme af mørkt metal eller messing finish og med glas på begge sider. Både Nordal og Ib Laursen designer disse smukke rammer.
Vi har også rammer lavet af træ fra hhv. Bloomingville og Ib Laursen.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.