Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Hammam - håndklæder & håndklædeholdere

Der er 32 varer.

Trænger dit badeværelse til et friskt nyt pust, eller står du og mangler det perfekte håndklæde til sommerferien? Så har vi i denne kategori samlet vores udvalg af de fineste Hammam håndklæder. De populære Hammam håndklæder er virkelig stormet frem og med god grund. Håndklæderne er lavet af 100 % bomuld, og grundet den specielle vævning, har Hammam håndklædet en rigtig god absorberingsevne og tørrer hurtigt, hvilket gør dem ideelle som ferie eller strandhåndklæde. Derudover fylder de intet i skabet eller kufferten, og ser lækre ud på badeværelset. Vi har dem både fra Ib Laursen og Meraki. 

Du vil også finde håndklædeholdere i lækre designs fra Ib Laursen og House Doctor. Fra de helt små ringe der ikke fylder ret meget, til de flotte stativer til dig der har et stort badeværelse.

POPULÆRE PRODUKTER I "Hammam - håndklæder & håndklædeholdere"

Viser 1 - 32 af 32 varer

Hvad er et hammam håndklæde og hvad er forskellen på hammam og et almindeligt håndklæde? Et hammam håndklæde er et tyndt håndklæde der er vævet af en fin tynd bomuld. Så kan man fristes til at tænke; hvordan skal jeg kunne tørre mig med et stykke tyndt bomuld? Vi kan kun sige hamam håndklæderne er helt fantastiske. Det tynde bomuld gør det nemt at tørre sig med, sugeevnen er enorm hurtig og dernæst tørrer det hammam håndklædet helt fantastisk hurtigt igen. Det gør hammam håndklædet til det bedste og mest fantastiske håndklæde at have med på ferien, da det ingenting fylder i kufferten, og fordi at det tørrer super hurtigt efter brug. Det er også dejligt at have med i sportstasken, i spaen, eller simpelthen bare bruge det hver dag efter badet. Og så er der jo den lille bonus at hammam håndklæderne typisk findes i nogle utrolig smukke farvekombinationer og generelt bare ser hyggelige ud når de hænger på badeværelset.

Her i Moster’s Skur har vi valgt et lille, men lækkert, udvalg af hammam håndklæder bl.a. fra Ib Laursen og Nordal. Til tider har vi også fundet andre små leverandører der kan tilbyde os nogle hammam håndklæder der er lidt anderledes og måske endda til en bedre pris. Derudover vil du også kunne finde et par andre håndklæde typer, som du kan bruge både som gæste håndklæder og badehåndklæder, fra eksempelvis Meraki og Bloomingville. Vores mål er ikke at have et stort udvalg, men et lidt mere anderledes udvalg, som passer ind i vores interiør del.

Når vi så alligevel "taler" i håndklæderne, så er det jo nærliggende at have et lille udvalg af håndklædeholdere. Disse findes i forskellige udgaver, f. eks. de lidt rå og rustikke fra Ib Laursen. Du kan også finde nogle som er lidt mere enkle og minimalistiske, og de fleste er håndklædeholdere som kan hænge på væggen, hvilket kan være utroligt praktisk, og stadig pænt. Vi har håndklædeholderer som kan holde det enkelte håndklæde ved siden af håndvasken, eller håndklædestangen som kan holde ét eller flere håndklæder på en gang. Sammen med håndklæde stangen kan det være både praktisk og pænt anvende de fine små S-kroge som vi har i alverdens størrelser og farver. Se vores udvalg af S-kroge HER. Og så er der også de små håndklædeclips som er uundværlige hvis der ikke er en hank eller rem i dit håndklæde:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.