Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Makeup- & toilettasker

Der er 12 varer.

Skal du bruge en ny toilettaske til din rejse? Er den gamle slidt op? Eller vil du gerne have en lille makeup pung til din skuldertaske til alle dine småting? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi har de helt små, til læbepomade og håndsprit, som kan ligge i håndtasken, og de store som kan rumme alle dine hår- og hudpleje produkter. Er det småt med skabsplads på badeværelset, så brug toilettaskerne til opbevaring af dine ting og sager - vi har dem i en masse flotte farver der vil pynte på dit badeværelse. Se dem alle her.

POPULÆRE PRODUKTER I "Makeup- & toilettasker"

Ingen bedst sælgende på dette tidspunkt

Viser 1 - 12 af 12 varer

En ting alle kvinder MÅ eje, er toilettasker - og gerne flere af slagsen og i forskellige størrelser. Vi har et udvalg der kan passe til de fleste kvinder - i mange størrelser og farver, og med mønster eller striber på. Kvaliteten er helt klart noget vi lægger vægt på, da de skal kunne holde til dagligt brug. Toilettasken bliver ikke længere kun brugt i forbindelser med rejser, men os kvinder bruger dem dagligt til alle mulige forskellige ting:-) Og netop derfor skal de flotte at have stående fremme - vi har nogle skønne farver fra Ib Laursen i velour, som kan rumme en hel del og som er flotte at have stående fremme på en hylde. De helt små makeup punge bliver ofte brugt i tasken til opbevaring af makeup, plastre og andre småting, for at holde dem samlet. Disse små punge skal derfor være af et slidstærkt materiale og det har vi lagt vægt på i vores udvalg.
Vi har toilettasker og makeup punge fra leverandørerne; Ib Laursen, Nordal, Bloomingville og House Doctor.
Fra Natives har vi små metalæsker med plastre i, og der fylder så lidt, at de er super nemme at have med i tasken til hverdag, eller i kufferten når den skal pakkes.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.