Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Opbevaring

Der er 176 varer.

Noget til at opbevare alle vores ting og sager i kan ikke undværes i et moderne hjem. Her har vi samlet de forskellige løsningsmodeller vi har at byde på: se alle vores mange forskellige kurve, i alle størrelser og til alle formål. Til de mindre ting, måske til dit kontor, har vi fine æsker med låg i flotte farver og i flere størrelser. Lidt mere elegant, måske til dine smykker, har vi et udvalg af glasæsker som virkelig pynter. Og så er der selvfølgelig alle vores trækasser som kan bruges til stort set alt - se dem her:

Viser 1 - 60 af 176 varer

I denne kategori har vi opdelt vores opbevaringsløsninger i 3 afsnit; glasæsker, kurve og kasser. I alle 3 afsnit har vi samlet et rigtig stort udvalg til dig, og der er helt sikkert noget for enhver smag. Vi har store kurve der kan hjælpe dig med opbevaring i alle hjemmets rum. I børneværelset kan du samle alt legetøjet i en kurv, i stuen kan du bruge kurven til dine tæpper og puder eller aviser og bøger, på badeværelset kan du bruge kurven til dine håndklæder eller toiletpapir, og flere af de helt store kurve kan bruges som en vasketøjskurv:-) Også de store kurve, der er lavet af rattan og med plast indvendigt, er rigtig gode udenfor til en stor plante eller blomst. Disse kurve fås i mange flotte udgaver og de mindre kan også sagtens stå indenfor i f. eks. en stor stue. Og så har vi et kæmpe udvalg af mellem og små kurve og vægkurve. Du kan finde en kurv til stort set alle formål, fra brødkurve og frugtkurve, til kurve med hanke så de nemt kan flyttes rundt - måske til en picnic:-)
Kasser bliver også mere og mere populære at bruge, især alle Ib Laursens UNIKA kasser af træ, hvor to ikke er ens. Hver kasse er unik og er super flot med blomster eller krydderurter i. I køkkenet er det også blevet udbredt at bruge disse kasser til alt fra bestik, til olier og krydderier - og de gir et hyggeligt og lidt råt look. Se blandt andet den eftertragtede murstensform der er velegnet til opbevaring af mindre genstande. Der er også kasser formet som bakker der blandt andet er rigtig gode at lave en dekoration på, især til jul.
Vi har også flere kasser og kurve af metal med zink finish. Ib Laursen har flere kurve af tråd der kan hænges op med en blomst i. Vi har dem både runde og aflange.
En anden løsning er en æske. Vi har rigtig mange flotte æsker med låg, og med flotte farver og mønstre, som er pæne at have stående fremme. Især vores mange glasæsker er elegante - til smykker, til små ting på dit skrivebord, eller til dufte på dit badeværelse.
Har du spørgsmål eller ønsker til en kurv, så skriv til os på kundeservice@mostersskur.dk eller ring på nr. 27 470 475. Eller kig forbi vores butik i Greve - vi er altid klar til at hjælpe:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.