Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Vattæpper & quilt

Der er 82 varer.

Alle vores skønne vattæpper / quilt fåes i mange farver og designs, de kan bruges som tæpper i sofaen, på terrassen, som sengetæppe eller som et legetæppe på gulvet. Gå på opdagelse i vores mange farver, nogle med blomster og mønstre, fra Ib Laursen, ByNord, Bloomingville, Nordal, C´est Bon, Sika Design og Au Maison, og find det tæppe, som passer netop til dig og dit hjem. Du kan sætte tæppet sammen med nogle af vores mange pudebetræk, som fås i matchende farver - se under kategorien Puder & pudebetræk. Flere kunder benytter også vores vattæpper / quilt som sommerdyner, da de er lette at vedligeholde ved vasks i vaskemaskinen på 30 grader.

Viser 1 - 50 af 82 varer

Uundværlige vattæpper og quilts til alle anledninger

Vattæpper og quilts er alsidige og uundværlige i ethvert hjem, og de kan bruges i alle rum. Vi har samlet et imponerende udvalg af disse skønne tæpper fra førende leverandører som Ib Laursen, C'est Bon, Sika Design, Nordal, Au Maison og Bloomingville. 

Du finder både tynde og tykke vattæpper i 100% bomuld samt alverdens farver og mønstre såsom grå, beige, blomstrede, vintage look og gammeldags vattæpper. Tæpperne fås i mange prisklasser, så du kan sagtens finde billige vattæpper og ofte har vi rigtig gode tilbud, der er værd at holde øje med.

Tæpper til alle årstider

Vores vattæpper og quilts er perfekte til både de kolde vinteraftener og de varme sommerdage. Du kan for eksempel krølle dig sammen under et tæppe og nyde en varm kop te og en god film om vinteren. Om sommeren kan du brede tæppet ud på græsplænen i haven eller på stranden og lade dit barn lege på det. Vattæpperne er nemme at transportere, da de kan rulles sammen og bæres under armen. Selv på de varmeste sommeraftener kan det blive køligt, og et vattæppe er den ideelle løsning for at kunne nyde aftenen udendørs med en god bog og et glas vin.

Farver og mønstre til enhver smag

Vi tilbyder et bredt udvalg af farver og mønstre, så du kan finde det vattæppe, der passer perfekt til dit hjem. Ib Laursen præsenterer ensfarvede vattæpper i størrelsen 130x180 cm i en række forskellige farver. Disse tæpper er håndfarvede, hvilket giver dem en unik farve og et blødt stof. Nordal tilbyder smukke vattæpper med store blomstermønstre i størrelsen 140x210 cm, lavet af 100% bomuld af høj kvalitet, du vil derfor nemt kunne finde et væppe med blomster i vores webshop. C'est Bon har vattæpper i størrelsen 130x200 cm med fine kvaster i hjørnerne for en ekstra charmerende detalje. Sika Design præsenterer ensfarvede vattæpper i størrelsen 140x200 cm, der passer til både vinter- og sommerindretningen. Bloomingville tilbyder ensfarvede vattæpper i rolige farver samt nogle med små blomstermønstre, alle i størrelsen 140x200 cm. Au Maison adskiller sig med ekstra lange vattæpper i størrelsen 140x220 cm med smukke blomstermotiver.

Find dit perfekte vattæppe eller quilt

Hvis du leder efter et større vattæppe eller quilt, kan du udforske vores udvalg under kategorien Sengetæpper. Husk, at vi tilbyder fri fragt på leveringer over 499 kr., og vi leverer dine tæpper inden for 1-2 hverdage. Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at vælge de rigtige farver og designs, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice via kundeservice@mostersskur.dk eller ringe til os på telefonnummer 27 470 475. Du kan også besøge vores butik i Greve, hvor vores venlige personale er klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte tæppe til dit hjem.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.