Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Vattæpper & quilt

Der er 72 varer.

Alle vores skønne vattæpper / quilt, i mange farver og designs, kan bruges som tæpper i sofaen, på terrassen, som sengetæppe, eller som et legetæppe på gulvet. Gå på opdagelse i vores mange farver, nogle med blomster og mønstre, fra Ib Laursen, ByNord, Bloomingville, Nordal, C´est Bon, Sika Design og Au Maison, og find det tæppe, som passer netop til dig og dit hjem. Du kan sætte tæppet sammen med nogle af vores mange pudebetræk, som fås i matchende farver - se under kategorien Puder & pudebetræk. Flere kunder benytter også vores vattæpper / quilt som sommerdyner, da de er lette at vedligeholde, da de vaskes i vaskemaskinen på 30 grader.

Viser 1 - 50 af 72 varer

Vattæpper / Quilt er uundværlige i hjemmet og kan anvendes i alle rum. Vi har her samlet et stort udvalg af vattæpper fra leverandørerne Ib Laursen, C´est Bon, Sika Design, Nordal, Au Maison og Bloomingville. Et vattæppe er fantastisk at putte sig under en kold vinteraften med en varm kop te og en god film, men de er også ideelle om sommeren: fold det ud på græsplænen i haven eller i sommerhuset, og lad dit barn lege på det. Du kan også tage det med på en skovtur eller på stranden. De kan nemt rulles sammen og er lette at tage med under armen. Selv på de varmeste dage kan det blive køligt om aften, og et vattæppe er perfekt at tage om sig, så du kan blive siddende udenfor og nyde aften med en god bog og et glas vin. Og så er vattæppet den perfekte sommerdyne:-)

Fra Ib Laursen har vi de ensfarvede vattæpper der måler 130x180 cm og som fås i en masse forskellige farver. Vattæpperne er håndfarvet, hvilket giver dem en unik farve og blødt stof. Farven på stoffet kan derfor også variere fra parti til parti. Vi får løbende nye farver og der er helt sikkert en der passer til din sofa. Ib Laursen laver også vattæpper med motiver, striber mm., og de er perfekte til sommerhuset - især dem med deres flotte farver og blomster. Disse tæpper måler også 130x180 cm, men er lidt tyndere end de ensfarvede vattæpper.

Også Nordal laver rigtig flotte vattæpper med store blomster der måler 140x210 cm. Vattæpperne er lavet af 100% bomuld i en rigtig god kvalitet.

Fra C'est Bon har vi vattæpper der måler 130x200 cm og som har en lille kvast i hver hjørne - en super fin detalje. Disse vattæpper fås i flere flotte farver.

Sika Design har vattæpper der måler 140x200 og også disse vattæpper fås i rigtig mange flotte farver. De er alle ensfarvet og der er farver der passer både til vinter og sommer.

Bloomingville laver ensfarvede vattæpper i flotte rolige farver og nogle med små blomster, alle der måler 140x200 cm.

Au Maison adskiller sig på størrelserne, da de har vattæpper med ekstras længde, der måler 140x220 cm - og med smukke blomster på:-)

Hvis du ønsker et større vattæppe / quilt, findes disse under kategorien Sengetæpper. Husk, at køber du for mere end 499,- er der fri fragt på leveringen, og vi leverer indenfor 1-2 hverdage. Har du spørgsmål, eller ønsker du hjælp til at vælge de rette farver, så kontakt os på kundeservice@mostersskur.dk eller på 27 470 475. Eller kom forbi vores butik i Greve hvor vi står klar til at hjælpe.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.