Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Hylder & reoler

Der er 46 varer.

Hylder og reoler er en rigtig god ide til opbevaring, uden at tage for meget plads i rummet. Her finder du vores udvalg af hylder og reoler fra blandt andet House Doctor, Bloomingville og Ib Laursen. Har din boligindretning præg af det rustikke retro look, så er de populære træhylder unika fra Ib Laursen lige noget for dig. Hylderne er lavet af genbrugstræ i flere forskellige design.

Viser 1 - 46 af 46 varer

Mangler du et skab eller en reol til opbevaring af dine ting, og vil du gerne have et veldesignet møbel? Eller ønsker du et nyt møbel til at pifte din indretning op? Hos Mosters skur har vi et stort udvalg af flotte reoler, både til at stå på gulvet, men også flere til at hænge på væggen. Vi har serien Brooklyn fra Ib Laursen, der består af flotte sorte metal reoler i et tidløst design - og de passer sammen med stort set alle stilarter. Og så kan Ib Laursen bare noget med unika træmøbler - vi har de flotteste kommoder og reoler som tilføjer SÅ meget hygge i et rum, og er fantastisk at kombinere med lyse farver.

Bambus er et materiale som har vundet stort indpas i Skandinavien de seneste år, og ikke uden grund. Bambus er et flot materiale at bruge til møbler og er super flot at have en bambus reol stående i stuen eller i et stort køkken.

Du vil også finde flere display og stativer, både til at hænge på en væg eller til at stille bakker og murstensforme i, og det er super dekorativt at bruge dem enten på en terrasse eller i et værelse.

Find din også næste vinreol her. Vinreolen ”Brooklyn” fra Ib Laursen er rå og rustik og kan enten stå i et skab eller for sig selv på gulvet - fås med plads til 9 flasker eller 30 flasker. Nordal har designet vinreoler der er enkle og stilrene, og super flotte:-)

Her har vi også samlet vores udvalg af hylder - en hylde i dag, er mere end blot et sted til at opbevare ting og sager - hylder, i sig selv, er med til at skabe en stemning, og til at dekorere det rum de hænger i. Her hos Moster`s skur, har vi forsøgt at ramme bredt med vores udvalg af hylder - kort sagt, vi har noget for enhver smag. Uanset hvilket rum hylden skal bruges i, eller hvilket formål hylden skal have, kan du finde den her. Hylder der hænges på væggen, har den funktion at ting kan komme op i højden, så de ikke fylder andre steder. Hvad enten det er opbevaringskrukker og krydderier i køkkenet, legetøjet inde i børneværelset, eller bøgerne i stuen eller kontoret, så vil hylder på væggene altid være den bedste løsning. Til bøgerne og mapperne, har vi gode dybe hylder, og til blomsterne og lysestagerne har vi mange smalle hylder at vælge i mellem.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.