Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Smykkeæsker & glasæsker

Der er 19 varer.

Smykkeopbevaring er kategorien i Moster’s Skur, hvor du finder de fineste glasæsker og opbevaringer til dine smykker. Vi har taget et udpluk fra vores opbevarings kategori og samlet dem, som vi mener passer bedst til dine smykker, så du har et større og bedre overblik over dem.

I denne kategori vil du finde fine glas æsker i forskellige størrelser, samt skåle du kan bruge til at samle dine øreringe og ringe i. Du vil også kunne finde andre små fine smykker opbevarings æsker og skrin; alle glas æsker og skrin er primært fra Ib Laursen, Bloomingville, Nordal og House Doctor

POPULÆRE PRODUKTER I "Smykkeæsker & glasæsker"

Ingen bedst sælgende på dette tidspunkt

Viser 1 - 19 af 19 varer

I Moster’s Skur kan du til dine fine og smukke smykker, finde et lækkert udvalg af opbevaringsmuligheder. Derfor har vi her i smykke opbevarings underkategorien fundet en række glasæsker, æsker, smykkeskrin, fade og skåle til dine smykker. Du vil finde smykkeopbevaring fra både Ib Laursen, Bloomingville, Nordal og House Doctor, der hver især leverer deres egne designs og bud på en skøn og lækker opbevaring.

Glas æskerne er særligt fine, fordi du stadig har mulighed for at se dine fine smykker igennem, hvilket både kan være praktisk og ret så fint. Glas æskerne findes i små og store udgaver med både messing, zink og sort finish. De skønne skåle og fade i alt fra marmor, træ, porcelæn med og uden låg, er praktiske til at samle dine ringe i når du tager dem af. Til tider vil du også kunne finde lækre smykkeskrin med små rum, så du kan inddele dine smykker.

Lad dig gerne inspirere til smukke opbevaringsmuligheder til dine smykker. Vi har også fine opbevarings muligheder, hvis du ønsker at pakke dine smykker væk i f.eks. et skab eller hvis du ikke ønsker dem stående fremme.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.