Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Betingelse
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Lanterner

Der er 80 varer.

Lanterner kan bruges hele året rundt. Om sommeren er de smukke på terrassen om aftenen, og om vinteren giver de lys og varme i entreen, stuen, badeværelset eller indgangen. Hvis du ikke er til den klassiske løsning med et bloklys og lysbakke eller lysindsats, så synes vi også det er super fint at putte små lyskæder ind vores lanterner. Du kan også vælge at sætte en masse forskellige lanterner sammen, høje, lave, store og små, og skab dit helt eget univers af lanterner i en hyggekrog i hjemmet. Til en sommeraften med opdækning i haven, passer vores mini lanterner eller hurricanes rigtig fint til borddækningen som et anderledes, smukt og praktisk supplement til den klassiske lysestage eller fyrfadsstage

Viser 1 - 50 af 80 varer

Her hos Moster`s skur er vi vilde med lanterner. Vi kan slet ikke få nok, og har derfor samlet et rigtig stort udvalg, så der med garanti er en eller flere lanterner som passer til netop dit hjem. Vi har dem i alle størrelser og designs, så leder du efter en lanterne, så kig videre her. Vi har lanterner fra Nordal, Ib Laursen, House Doctor og Bloomingville, som alle har deres egne unikke stil.
Især Ib Laursen kan noget med lanterner:-) De laver rigtig mange flotte lanterner, med glassider og metalrammer, med zink, sort eller messing finish. De laver de helt store flotte lanterner, som ser fantastiske ud, stående i hjørnet på en stor altan, i din have eller på terrassen, og med et stort bloklys indeni. De fås både smalle og høje, brede eller aflange. I mellemstørrelsen, laver Ib Laursen de meget populære lanterner med skråsider i top, med både sort og messing finish. De findes i to størrelser og passer både ude som inde. De er store nok til at have en bloklys stående indeni, men stadig ikke for store til din altan eller foran din hoveddør. Og så har vi naturligvis også mange forskellige mini lanterner - de kan hænges på en væg ude på altanen eller terrassen, eller stil flere sammen på dit havebord eller. Alle disse lanterner kan også sagtens bruges indenfor. De kan stå på gulvet eller på en kommode, og bruges som et alternativ til lysestagen. Vi har også runde lanterner med en hængeindsats til fyrfadslys - disse kan både stå og hænge. Og så har vi naturligvis også flere lanterner lavet af bambus, som er perfekte om sommeren. De er super fine og dekorative at have stående udenfor med et levende lys i. Se også vores udvalg af bloklys - vi har dem i mange flotte farver og størrelser til lanternerne.
I stedet for et stearinlys, kan vi varmt anbefale at du tager en lyskæde og lægger ned i din lanterne - det ser super flot ud! Og især i juletiden er det en meget populær måde at lyse op på i de mørke timer. Også lyskæder kan du finde her hos os.
Fra House Doctor er vi nødt til at nævne den meget populære lanterne, Ova, lavet af rattan. Den er høj og slank og kan stå i alle hjørner - og giver en rigtig flot lys når det er blevet mørkt.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.