Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Betingelse
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Lanterner

Der er 75 varer.

Man kan skabe en fortryllende stemning, når man sætter lanterner med levende lys frem. Brug dem som dekorationer om dagen, og lad et flot bloklys brænde inde bag glasset, når der skal skrues helt op for aftenhyggen. Hos Moster's Skur har vi en verden af lanterner i mange former og faconer. Materialerne er i flot rustik metal look, zink finish, messing look eller bambus, ofte med en rude af glas, og findes i størrelser lige fra mini og små lanterner til de klassiske sorte store lanterner.

Viser 1 - 50 af 75 varer

Skab hygge med lanterner udendørs og indendørs

Lygter og lanterner til udendørs og indendørs brug er perfekte til at skabe en "hygge os" stemning i de mørke tider, eller til en sommeraften på terrassen, og lanternerne har gennem mange år været et hit i de fleste hjem. Stil dem som pynt på terrassen når I serverer maden eller tænder op i grillen. Tænd for dem og I vil få et hyggeligt lys, som kan mærke varmen bedst som mørket kommer snigende.

Du kan selvfølgelig også stille en lanterne eller lanternesæt - indendørs, hvor de fungerer som dekorationer, der kan tændes op for, hvis mørket presser sig op af vinduerne. De bringer varme ind i hjemmet. Husk på, at mange lanterner kommer med en praktisk krog, som giver dig mulighed for at benytte dem på nye måder. Prøv f.eks. at hænge dem op i grenene på et træ, hvor du for sikkerhedens skyld bør fæstne dem med ståltråd. Det ser både flot ud og giver en anderledes stemning, når lanternerne hænger over jorden. De kaster et stille og smukt lys ud over grene, træer og blade.

Smukke lanterner fra kendte mærker

Lygter og lanterner er perfekte til at skabe en "hygge os" stemning i de mørke tider, eller til en sommeraften på terrassen, og lanternerne har gennem mange år været et hit i de fleste hjem. Stil dem som pynt på terrassen når I serverer maden eller tænder op i grillen. Og tænd for så dem - og I vil få et hyggeligt lys, og kan mærke varmen bedst som mørket kommer snigende. Du kan selvfølgelig også stille en lanterne - eller flere - indendørs, hvor de fungerer som dekorationer, der kan tændes op for, hvis mørket presser sig op af vinduerne. De bringer varme ind i hjemmet. Husk på, at mange lanterner kommer med en praktisk krog, som giver dig mulighed for at benytte dem på nye måder. Prøv f.eks. at hænge dem op i grenene på et træ, hvor du for sikkerhedens skyld bør fæstne dem med ståltråd. Det ser både flot ud og giver en anderledes stemning, når lanternerne hænger over jorden. De kaster et stille og smukt lys ud over grene, træer og blade.

Perfekt Gaveidé

Lanternerne er også en super fin gaveidé til brylluppet, fødselsdagen eller sommerfesten.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.