Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Antik

Der er 101 varer.

Kan du godt lide den antikke, rustikke stil med et gammelt og slidt look, så har vi samlet alle vores produkter med netop den stil her. Vi har de helt gamle zink baljer og spande, som både er rigtig gamle og rigtig slidte, og tilføjer SÅ meget hygge i din have:-)
Ib Laursen har virkelig skabt en niche med alle deres unika produkter, hovedsageligt at genbrugstræ, som alle har et fantastisk og unikt look. Se alle deres kasser og murstensforme som kan bruges til alt - som krydderihylde, til en blomst, til opbevaring af dine små ting og sager - kun fantasien sætter grænser...

Viser 1 - 50 af 101 varer

Hvad mon du forventer at finde her i vores “Antikke” afdeling, kan man jo spørge sig selv! Det er ikke antikke produkter som finder i en antik forretning. Men der imod antikke produkter, som gamle & bruge ting, som vi har fundet på markeder, ved enkelte kræmmere, samt gamle produkter der er importeret fra Østen. I vores naturlige, og lidt nordiske indretning her i Moster’s Skur, synes vi at de gamle, antikke ting er lækre og til dels ret rustikke - især UNIKA produkterne fra Ib Laursen og Bloomingville - og vi ikke kan få nok af dem:-)

Men hvad så med de antikke produkter som vi finder på markeder og hos enkelte kræmmere? Når vi leder efter disse antikke, eller med andre ord gamle & brugte varer, er det for at finde nogle retro produkter der passer sammen med alt det nye. Det kan være gamle emalje spande, zink baljer, zink kar og andre former for zinkkasser. Det kan også være en skøn retro lampe, porcelæn eller en hyggelig gammel skammel. Men hele tiden med øje for at det passer inde i resten af Moster’s Skurs stil og indretning. 

Kategorien Antik er bestemt ikke vores største kategori, da det tager tid at gå ud og håndplukke disse lækre unikke varer, men omvendt synes vi også at det er dét der sætter et særligt præg på Moster’s Skur, og da Jannie i sin tid startede, var det også med øje for at hun elskede de gode gamle ting som kan fortælle en eller anden historie.

Hvis vi vender tilbage til UNIKA produkterne fra Bloomingville og Ib Laursen, så er det særligt Ib Laursen der er gode til spotte de smukke produkter og det kan være alt fra de gode gamle murstensforme, lækre fade & krukker, til skamler, bænke & markedsborde. Og går du i dybden vil du på flere af produkterne kunne finde en fortælling / historie om det enkelte produkt, som vi synes er særligt unikt.

Hvad kan du finde her i “Antik”? Vi har inddelt den i underkategorierne Unika og Loppefund. Under Loppefund finder du de gamle & brugte varer som vi selv køber forskellige steder. Under Unika finder du UNIKA produkterne fra Ib Laursen og Bloomingville, som er produkter der som oftest er lavet af genbrugsmaterialer som træ fra gamle skibe o. lig.

Det helt særlige ved vores Antikke afdeling er at du får noget til din bolig eller have, som ingen andre har, og med sin helt egen historie:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.