Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Julekort & indpakning

Der er 121 varer.

Hos Moster's skur synes vi at det er super hyggeligt at pakke julegaverne fint ind og vi har derfor samlet et udvalg af det fineste gavepapir, silkepapir og gavebånd i julens farver og motiver. Og ikke nok med det, så synes vi at julegaverne bliver ekstra fine med lidt pynt - du finder her de sødeste små vedhæng og klistermærker. Vi har også de skønne klodsbundsposer der er et perfekt alternativ til det klassiske gavepapir. Og så har vi naturligvis også smukke julekort:-) Kig videre her og bliv inspireret eller kom forbi vores butik i Greve hvor vi altid er klar til at hjælpe:-)

Viser 1 - 50 af 121 varer

Når julegaverne skal pakkes ind er det bare super hyggeligt at gøre noget ud af indpakningen:-) Vi har mange forskellige ruller med julegavepapir fra både Maileg, Ib Laursen og House Doctor, og de er meget forskellige, så der er noget for enhver smag. Især Maileg er meget kreative i deres designs og alt gavepapiret er meget farvestrålende. De laver også rigtig fint silkepapir der er smukt at bruge i stedet for gavepapir. Som et alternativ til det klassiske gavepapir, har vi de smarte klodsbundsposer fra Ib Laursen. Klodsbundsposerne findes i 3 størrelser og er perfekte til små og mellem størrelser gaver - ned med gaven og luk posen med et klistermærke - så nemt er det:-) Vi har klodsbundsposerne i flere farver, nogle af dem med flotte motiver på. Og så er de billige - så alt i alt, en nem og hurtig løsning! Du kan se et udvalg af klistermærker i dette afsnit som du kan bruge til at lukke posen med.

Vælger du at pakke gaverne ind med gavepapir, har vi en masse lækkert gavebånd du kan bruge. Fra House Doctor har vi bredt gavebånd lavet af polyester i flere flotte dæmpede farver. Fra Ib Laursen har vi fint velourbånd der er SÅ flot. Ib Laursen laver også bånd lavet af stof i flere farver. Og fra Maileg har vi også lækkert gavebånd af stof i alle julens farver. Flere af varianterne kan købes i metermål og andre sælges som en hel rulle. Vi har også dokumentgarn og jutesnor fra Ib Laursen, som er super flot at bruge i stedet for gavebånd.

For at gøre din gave endnu flottere har vi forskellige små vedhæng som du kan bruge som gavepynt. Vi har små metalvedhæng, træhjerter i hvid, grå og rød, små klokker og meget mere. Når du har pakket gaven ind, så binder pakkepynten fast i gavebåndet, eller du kan sætte en lille snor i pakkepynten og binde det fast i gavebåndet.

Så mangler vi vist kun til & fra kort, og dem finder du naturligvis også her:-) Vi har en masse søde at vælge mellem men også manilla mærker, som du selv kan dekorere og skrive en hilsen på. Manilla mærkerne fås i to størrelser og i flere farver. De er perfekte til dine børn - så kan de selv få lov at tegne på, og dermed lave deres helt egne, til & fra kort.

Sender du stadig julekort? Så har vi få, men super søde, julekort fra Maileg og Ib Laursen.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.