Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Betingelse
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Brødkurve

Der er 12 varer.

En brødkurv er altid super hyggeligt at kunne servere dine hjemmebagte boller eller morgenbrød i. Vi har i dette afsnit samlet vores udvalg af brødkurve af forskellige materialer, størrelser og designs. Både hvis du er til det romantiske, moderne eller klassiske. Fra Ib Laursen har vi de runde brødkurve af flet til en rigtig god pris. Flere brødkurve er i dag lavet af søgræs, som er et lækkert naturmateriale. Det er altid skønt med masser af kurve i køkkenet, og her finder du helt sikkert en der passer til dig.

Brug din brødkurv til anden opbevaring f. eks. til frugt, nødder eller småting. Så får du det optimale ud af pladsen i køkkenet.

Viser 1 - 12 af 12 varer

Velkommen til afsnittet der byder på masser af brødkurve. Vi har en bred række leverandører, som leverer super smukke brødkurve: Bloomingville, Ib Laursen, House Doctor og Aafod. Står du og mangler en kurv til dine friske nybagte boller, så finder du en her. Og det er bare flottere at servere brød i en brødkurv, og med en serviet i bunden kan du nemt holde kurven ren. Du kan servere morgenbrød i den, eller rugbrød og franskbrød til frokosten, boller til kaffen, og flutes til aftensmaden. Og med en serviet i bunden er den perfekt til slik eller chips en fredag aften foran fjernsynet. Du kan også have en brødkurv stående på køkken- eller spisebordet med frugt i, på sofabordet med nødder i, eller på badeværelset til småting som make-up mm. Mulighederne er uendelige:-)

De brødkurve vi har at tilbyde er meget forskellige. Der er de runde, de kantede, dem med høje kanter og dem med lave kanter. Og af materialer som flækket pil, søgræs og vandhyacint. Ib Laursen laver de meget populære klassiske brødkurve af pil som kan bruges til alle anledninger og til en fornuftig pris. De laver også brødkurve af træspåner, som er lyse og fine på et opdækket bord. Fra Aafod har vi de super flotte brødkurve af søgræs - de er ikke så store og dermed perfekte til boller eller frokost når du har en ven på besøg. Bloomingville og House Doctor bruger det skønne naturmateriale vandhyacint til deres brødkurve, som giver kurvene et meget elegant look. Så der er noget for enhver smag i dette afsnit.

Du vil også finde et lille udvalg af hævekurve fra Aafod i flere modeller, runde og aflange. Hævekurvene er et fantastisk redskab til efterhævning af brød, og er lavet af et naturmateriale. En hævekurv støtter dejen, og når dejen bliver holdt på plads, bliver der skabt en luftig og smidig struktur inde i brødet. Første gang du skal bruge hævekurven, skal den smøres ind i neutral madolie. 

Leder du efter en bestemt brødkurv, som du ikke kan finde i dette afsnit, så kontakt os gerne, og vil se om det er muligt at skaffe den ønskede brødkurv til dig. Du kan kontakte os på mailen kundeservice@mostersskur.dk eller på telefon 27 470 475. Du er også altid meget velkommen til at komme forbi vores butik i Greve hvor vi altid står klar til at hjælpe:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.