Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Betingelse
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Bakker

Der er 31 varer.

Mangler du en smart bakke til køkkenet, om det er en serveringsbakke, dekorativ bakke eller opbevarings bakke, så læs videre her. Vi har i denne kategori samlet vores udvalg af bakke løsninger til køkkenet i forskellige materialer og designs, - vi håber at der er lige den bakke du søger. Vi har store og små, runde og aflange, firkantede og i materialer fra messing til tråd og rattan, samt med eller uden håndtag. Vi er ret vilde med materialet bambus hos Moster's skur, både fordi det er et miljøvenligt materiale, men samtidig også har et lækkert retro look. 

POPULÆRE PRODUKTER I "Bakker"

Ingen bedst sælgende på dette tidspunkt

Viser 1 - 31 af 31 varer

Her hos Moster's skur, kender vi vigtigheden af bakkernes funktioner, og de er ganske enkelt uundværlige i et hjem - især i køkkenet. Flere og flere vælger i dag at benytte bakkerne som en del af indretningen, og laver større eller mindre dekorationer i dem. Dekorationerne bruges både i stuen, såvel som i køkkenet, og endda i soveværelset og badeværelset. En smuk rund bakke med et par lys og en lille vase, med en enkelt blomst i, er perfekt til at have stående på en kommode, en puf eller måske på bænken ude i entreen. Især i juletiden er disse dekorationer på bakker meget populære - lav dit eget nisselandskab i en flot bakke, og stil den lige hvor du har lyst. Bakkernes øvrige funktioner i et køkken, gør det hele meget nemmere, både når der skal dækkes bord, og når maden skal fra køkkenet og til bordet. Vi har et meget stort udvalg af bakker, både runde, ovale, aflange og firkantede, og i materialer som; rattan, tråd, emalje, metal, træ og ikke mindst, bambus. Lige præcis bambus, har de seneste år vundet stort terræn i Skandinavien, og det skyldes ikke mindst det miljørigtige i at bruge bambus. Og derfor bruges bambus til flere og flere varer - eksempelvis møbler og papir, samt kopper, tallerkener, bakker, æsker og meget mere.
Mange af vores bakker fås i flere størrelser, så du kan have et sæt stående, evt. en lille og en stor ved siden af hinanden.
Bakkerne er fra vores leverandører Ib Laursen, House Doctor, Bloomingville og Nordal.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.