Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Smørbokse

Der er 6 varer.

De fleste af os spiser smør på brødet - gerne til morgenmad og frokost. Så hvorfor ikke gøre lidt ud af det og bruge en smørboks der er designet til formålet? Det ser bare lidt hyggeligere ud med en smørboks på bordet, i stedet for den emballage som smøret er købt i. Vi har dem fra Ib Laursen og Bloomingville - vi har dem der er lavet af glas, med flotte riller og mønster i glasset, og så har vi dem der er lavet af stentøj, i de smukkeste farver og med skønne mønster på. Der er helt sikkert en der falder i din smag:-)

POPULÆRE PRODUKTER I "Smørbokse"

Ingen bedst sælgende på dette tidspunkt

Viser 1 - 6 af 6 varer

Der er bare noget hyggeligt over en smørboks. Går du en tur tilbage i tiden, var det absolut det mest naturlige at have en smørboks med blandings smørret på bordet, så smørret altid var klar til at blive smurt på brødet. Og heldigvis er den gode gamle smør kommet retur i flere hjem, så hvorfor ikke lægge det i en smuk smørboks som holder den kedelige køleskabs smag væk fra din smør? Smørboksen er en praktisk opbevaring og absolut også en fantastisk dejlig mulighed for at servere dit smør til morgenmaden, frokosten, eller til et lækkert stykke brød til aftensmaden. Og med smørret i en smørboks i en stil som passer til din borddækning.

Vi har et mindre udvalg af forskellige smørbokse af både glas og stentøj, primært fra Ib Laursen og Bloomingvillle. Vi har dem af glas der ligner de klassiske smørbokse med en fint mønster i glasset, og så har vi et par smørbokse i den populære retro stil som er blevet et stort hit i dag. Og så har vi de enkelte formet smørbokse af stentøj med et smukt mønster eller i rustikke farver. Netop det, at der er designet en masse smørbokse der følger tidens trend, gør at de er blevet meget populære i mange køkkener igen - hos både unge såvel som hos den ældre generation. Og så er det altså bare SÅ meget flottere med en smørboks på bordet frem for i en lille skål eller på en tallerken. Vores udvalg er ikke så stort, men til gengæld er alle de "hotte" designs repræsenteret.

Så mangler du en fin lille smørbakke, smørboks eller tallerken, så kom gerne forbi vores butik i Greve hvor vi altid er klar til at hjælpe dig med at finde lige den smørboks der passer ind i dit køkken.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.