Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Køkkenet

Køkkenet

Der er 1008 varer.

Hos Moster's Skur har vi i denne kategori samlet alle vores køkkenartikler, hvor vores største leverandør Ib Laursen er godt repræsenteret med deres store udvalg til køkkenet. Du vil finde alt til borddækningen som bestik, tallerkener, servietter, kander, skåle, glas og meget mere. Du kan også finde opbevaring til diverse madvarer, samt tekstiler i form af viskestykker, stofservietter og grydelapper. Her findes også delikatesser fra Nicolas Vahé & Proviant, samt diverse ting til køkkenet. Så mangler du noget til dit køkken eller spisebordet? Så er der rig mulighed for at blive inspireret med lækre stentøjs serier fra både House Doctor, Nordal og Ib Laursen.

Viser 1 - 50 af 1008 varer

Køkkenet er for nogle det sted i hjemmet, hvor de befinder sig mest. Så hvorfor ikke gøre det til et hyggeligt og et rart sted at være, samt praktisk, så det er nemt at færdes der. Hos Moster's Skur har vi i denne kategori samlet alle vores køkkenting. Det er alt fra opbevaring, tekstiler og delikatesser, til ideer og inspiration til borddækningen. Vi har inddelt vores køkken kategori i flere underkategorier, så du får et bedre overblik over vores mange produkter. Står du og mangler ting til bordet? Så har vi underkategorier, hvori du finder bestik, tallerkener, kander, servietter, skåle, vinglas samt meget andet som du skal bruge når du dækker et bord. Du vil også støde på en underkategori, hvori du vil finde alle vores tekstiler til køkkenet. Det vil være produkter som viskestykker, dækkeservietter, karklude, grydelapper, håndklæder og stofservietter. Alt vores køkkengrej vil du finde fra brands som Nordal, Bloomingville, House Doctor, Natives og Ib Laursen. Alle leverandørerne laver køkkenartikler i hver deres stil, men samtidigt er de rigtig fine at mikse sammen. Køkkenet skal både være fint og praktisk. Du vil derfor finde en opbevarings kategori, hvori vi har samlet alle vores opbevaringsmuligheder til dit køkken. Du vil finde opbevaringsglas med forskellige låg, samt krukker og dåser i forskellige stilarter, brødbokse og servietholdere, samt termokander og termoflasker til at holde din drikkelse varm eller kold. Mangler du bare en enkelt ting, så gå på opdagelse i det afsnit der hedder diverse til køkkenet. Her finder du alt fra bakker, bordskåner, skærebræt samt en masse andre køkkenredskaber. I denne kategori, finder du også vores super lækre olier, krydderier samt mere, fra Nicolas Vahe og Proviant fra Ib Laursen. Begge serier er utroligt populære, og er blandt vores bedst sælgende produkter.

Har du spørgsmål eller ønsker du hjælp til inspiration, så er du altid velkommen til at ringe på telefon 27470475 eller sende en mail til kundeservice@mostersskur.dk. Vi vil altid gerne hjælpe dig og bestræber os på at svare dig hurtigst muligt.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.