Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

YOGA udstyr - Simple Days

Der er 23 varer.

Her finder du en lækker serie af yoga produkter fra Simple Days, der er lavet efter livsstilen ifølge Ayurveda og dennes doshaer. Ayurveda er en gammel indisk overbevisning, om at vi alle er født med en sammensætning af fem elementer: luft, vand, ild, jord og rum. Simple Days dyrker yoga ud fra disse principper og har lavet en serie med skønne yoga produkter. Produkterne laves i flere farver og du finder alt som du skal bruge til at dyrke yoga: måtter og tæpper, en smart læderrem og øjenpuder. Træningsbælte og kork blok, samt puder.

Se også hudplejeserien AYU fra Nordal, der er lavet efter samme Ayurveda overbevisning.

Kom gerne forbi vores butik i Greve og se alle de skønne produkter:-)

POPULÆRE PRODUKTER I "YOGA udstyr - Simple Days"

Ingen bedst sælgende på dette tidspunkt

Viser 1 - 23 af 23 varer

Simple Days har lavet denne serie med lækre yoga produkter på baggrund af Ayurveda, der er en gammel indisk overbevisning, om at vi alle er født med en sammensætning af fem elementer: luft, vand, ild, jord og rum. Det handler om at skabe balance i vores hverdag og yoga er den perfekte træning og livsstil til at opnå det. Der findes mange forskellige yogaformer, og det gælder om at finde den rette form, der passer til netop dig. Yoga kan hjælpe dig med blive mere smidig i kroppen, men det hjælper lige så meget med til at skabe balance i dit sind. Mange bruger ord som mindfulness og meditation når de skal beskrive hvad de får ud af at dyrke yoga. Yoga øvelserne påvirker meridianbanerne som er energistrømme og energibalancer i vores krop. Yoga gør at vi får tømt kroppen og hovedet for stress og tanker, og man kan ofte føle sig som et helt nyt menneske efter den efterfølgende afslapning, hvor instruktøren taler os væk fra alt negativitet - yoga er kort sagt perfekt hvis man har problemer med at slappe af. Yoga træning har også en påvirkning på vores vejrtrækning hvilket giver ro og en følelse af velvære - og så har din vejrtrækning en påvirkning på både puls og blodtryk. Simple Days har designet en række produkter som alle er uundværlige til en yoga træning. Vi har måtter der er skridsikre og samtidig behageligt bløde at ligge på. Tæpperne er endnu blødere og mange foretrækker at have tæppet liggende oven på måtten, for at opnå bedre velvære. Til din måtte har vi en smart læderstrop der kan justeres i længden. Rul din måtte sammen og bind stroppen omkring den, og så er måtten lige til at svinde over skulderen og dermed let at bære rundt på. Til din afslapning efter træningen kan vi anbefale at du bruger en øjenpude. Den er med til at opnå en ro i din krop og sind - den er også rigtig god til meditation:-) Kork blokken kan man næsten heller ikke undvære - den bruges til at støtte både nakke og ryg under visse øvelser. Udover disse "must have produkter" kan vi også tilbyde en lækker pude samt et træningsbælte - bæltet er din forlængede arm under strækøvelser. Produkterne fås i flere flotte farver. Se også hudplejeserien AYU fra Nordal, der er lavet efter samme ayurveda overbevisning.

Kom forbi vores butik i Greve og se vores store udvalg eller skriv til kundeservice på kundeservice@mostersskur.dk hvis du har spørgsmål:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.