Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Fabrikanten
Betingelse
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Maileg legetøj

Der er 164 varer.

Maileg er et dansk design, som er kendetegnet af deres fine detaljer. Der findes ikke den mus eller kanin, som ikke vil ramme ethvert barns hjerte, og i denne kategori finder du et stort udvalg af tilbehør til de fine mus og kaniner. Ikke mindst vores populære dukkevogne, samt alle Mailegs vidunderlige møbler. Eller hvad med de fantastiske små soveposer. Og så er der ikke mindst de kære små kufferter, som findes i flere varianter, og som er både charmerende og dekorative, og vil pynte fint op i ethvert børneværelse. Ligeledes fås flere flotte og dekorative metaldåser, som både kan bruges til opbevaring af mindre ting, men som også ser flotte ud på en hylde i børneværelset.

Viser 1 - 50 af 164 varer

Danske Maileg er kendt for deres fine nostalgiske legetøj, som tiltaler både børn og voksne. Hos Mosters skur forhandler vi et bredt sortiment af Mailegs univers af kaniner og mus, som kommer i alverdens søde hverdagssituationer. Og tilbehør til disse fantastiske mus og kaniner finder du lige her. Vi har de skønneste barnevogne, senge, vugger og en kravlegård til babymus og babykaninger. Til storebror og storesøster mus, samt lillebror og lillesøster mus, har vi alt fra strand outfit og omklædningsrum, til teltet og soveposerne der er perfekt til hiker musene når de skal overnatte i skoven. Også mor og far musene finder du tøj og tilbehør til her. Og en masse fine møbler til musene har vi også. Der er komfur og køleskabe, blender og brødboks med brød. Og et spisebord til køkkenet har musene jo også brug for:-) Til stuen har vi pejse, lænestole, og sofa, og selvfølgelig en lampe og et sidebord så farmus kan sidde og læse avisen. Strygebrættet, tørrestativet og vaskemaskinen må vi heller ikke glemme, og naturligvis har vi havemøbler når vejret tillader at musene kan sidde udenfor. Ligeledes har vi solstole, parasoller og gummibåde til når vejret er rigtig godt:-) Til soveværelset har vi forskellige senge og klædeskabe, og en lille vask med træskab samt et badekar til badeværelset.
I dette afsnit finder du også tøj til musene lige fra nattøj til kok og tjeneruniformer. Og så har vi den skønne Teddy serie bestående af søde små bamser hhv. Teddy mor, Teddy far og Teddy junior.

Maileg har også designet en serie med dyr lavet af stof, hhv. næsehorn og flodheste, i fine farver og i to størrelser. Serien hedder Safari Friends og er de perfekte små krammedyr til en lille dreng eller pige:-)

Rangler formet som abe, flodhest, panda og gris i dejlige farver, er helt oplagte at forære til den lille nyfødte. Og de kan bruges til både drenge og piger.

Maileg laver små - og meget populære - kufferter af metal med de sødeste motiver på. Kufferterne er super søde stående på hylden, men er også perfekt til pengegaver - til både børn og voksen. Barnet kan bruge kufferten til musens tøj når I skal på ferie, og voksne kan bruge den til småting som f. eks. sytøj og nåle.

Flag og guirlander finder du også her - og du kan se alt det smukke Maileg gavepapir HER

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.