Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 10 % til dit næste køb

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Vær opmærksom på at du kan kun tilmelde dig nyhedsbrevet én gang, allerede tilmeldte kan ikke benytte tilbudet

Information

Filter by:

Fabrikanten
Betingelse
Maileg - Sovepose t/ mus
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Maileg Legetøj

Der er 111 varer.

Maileg er et dansk design, som er kendetegnet af deres fine detaljer. Der findes ikke den mus eller kanin, som ikke vil ramme ethvert barns hjerte, og i denne kategori finder du et stort udvalg af tilbehør til de fine mus og kaniner. Ikke mindst vores populære dukkevogne, samt alle Mailegs vidunderlige møbler. Eller hvad med de fantastiske små soveposer. Og så er der ikke mindst de kære små kufferter, som findes i flere varianter, og som er både charmerende og dekorative, og vil pynte fint op i ethvert børneværelse. Ligeledes fås flere flotte og dekorative metaldåser, som både kan bruges til opbevaring af mindre ting, men som også ser flotte ud på en hylde i børneværelset.

POPULÆRE PRODUKTER I "Maileg Legetøj"

Viser 1 - 60 af 111 varer

Danske Maileg er kendt for deres fine nostalgiske legetøj, som tiltaler både børn og voksne. Hos Mosters skur forhandler vi et bredt sortiment af Mailegs univers af kaniner og mus, som kommer i alverdens søde hverdagssituationer. Se den store familie af de søde og populære Maileg mus - musene fås i mange forskellige slags, og med en masse sødt tilbehør. Vi har babymus, lillebrormus, storebrormus, storesøster og tvillingmus, som alle kommer i en lille fin tændstikæske, som samtidig er musenes seng. Derudover har vi også prinsessemus og prinsemus, som bare er super kære. Skab dit helt eget nuttede Maileg univers, med vores søde miniature møbler, som kaffebord i guld, stole i guld, køleskab, seng, skråstol og vugge til babymus, samt guirlander og meget meget mere.

Find dit næste charmerende Maileg legetøj til samlingen her eller giv en sød gave til én du holder af. Vi har hurtig levering og pakker ind i det fineste gavepapir også fra Maileg.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.