Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Fabrikanten
Betingelse
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Maileg legetøj

Der er 185 varer.

Maileg legetøj er dansk design, som er kendetegnet af de fine detaljer. Der findes ikke den Maileg mus eller de Maileg kaniner, som ikke vil ramme ethvert barns hjerte. I denne kategori finder du et stort udvalg af Maileg tilbehør til de fine mus og kaniner samt de populære dukkevogne og dukkehuse. Maileg møbler og Maileg tøj er også vældigt populært og noget vi som Maileg forhandler, har et stort udvalg af. 

Du finder også et stort udvalg af Maileg nisser og Maileg julepynt her på webshoppen.

Viser 1 - 50 af 185 varer

Mailegs univers

Danske Maileg er kendt for deres fine nostalgiske legetøj, som tiltaler både børn og voksne. Hos Mosters skur forhandler vi et bredt sortiment af Mailegs univers af kaniner og mus, som kommer i alverdens søde hverdagssituationer. Maileg tilbehør til disse fantastiske mus og kaniner finder du lige her. Vi har de skønneste barnevogne, senge, vugger og en kravlegård til babymus og babykaninger. Til storebror og storesøster mus, samt lillebror og lillesøster mus, har vi alt fra strand outfit og omklædningsrum, til teltet og soveposerne der er perfekt til, hiker musene når de skal overnatte i skoven. Også mor og far musene finder du tøj og tilbehør til her. Og en masse fine Maileg møbler til musene har vi også. Der er komfur og køleskabe, blender og brødboks med brød. Og bland andet som dukkehus tilbehør kan du også få et spisebord til køkkenet, det har musene jo også brug for :-) Til stuen har vi pejse, lænestole og sofa, og selvfølgelig en lampe og et sidebord så farmus kan sidde og læse avisen. Strygebrættet, tørrestativet og vaskemaskinen må vi heller ikke glemme, og naturligvis har vi havemøbler når vejret tillader at musene kan sidde udenfor. Ligeledes har vi solstole, parasoller og gummibåde til når vejret er rigtig godt :-) Til soveværelset har vi forskellige senge og klædeskabe, og en lille vask med træskab samt et badekar til badeværelset.

Fantastisk Maileg tilbehør og produkter

Maileg er blandt andet også kendt for det store udvalg af Maileg tilbehør og produkter herunder de kære små kufferter, som findes i flere varianter og som er både charmerende og dekorative, og vil pynte fint op i ethvert børneværelse. kufferter er af metal med de sødeste motiver på. Kufferterne er super søde stående på en hylde, men er også perfekt til pengegaver - til både børn og voksen. Barnet kan bruge kufferten til musens tøj når I skal på ferie, og voksne kan bruge den til småting som f. eks. sytøj og nåle.

Ligeledes fås flere flotte dekorative metaldåser og kagedåser, som både kan bruges til opbevaring af mindre ting, men som også ser flotte ud på en hylde i børneværelset. De yndige vugger med en kær sovepose i er også meget bedårende at have stående samt en af de fine skråstole.

Rangler formet som abe, flodhest, panda og gris i dejlige farver, er helt oplagte at forære til den lille nyfødte. Og de kan bruges til både drenge og piger.

Maileg tøj og Teddy serie 

I dette afsnit finder du også Maileg tøj til musene lige fra nattøj til kok og tjeneruniformer. Og så har vi den skønne Teddy serie bestående af søde små bamser hhv. Teddy mor, Teddy far og Teddy junior. 

Safari Friends

Maileg har også designet en serie med dyr lavet af stof, hhv. næsehorn og flodheste, i fine farver og i to størrelser. Serien hedder Safari Friends og er de perfekte små krammedyr til en lille dreng eller pige:-)

Flag og guirlander

Maileg flag og guirlander er den perfekte måde at tilføje en festlig og farverig touch til forskellige anledninger. Uanset om det er en fødselsdag, en festlig begivenhed eller blot for at skabe en sjov atmosfære på børneværelset, så har vi et bredt udvalg af disse dekorative elementer.

For at fuldende din gaveshopping oplevelse tilbyder vi også en række smukt Maileg gavepapir. Dette gavepapir er ikke kun praktisk til indpakning af gaver, men det tilføjer også et ekstra strejf af charme og elegance til dine gaver. Med forskellige designs og farver at vælge imellem, kan du let finde den perfekte indpakning til enhver lejlighed.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.