Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Betingelse
Armbånd - Friihof + Siig - "Dots"
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Friihof + Siig smykker

Der er 228 varer.

Leder du efter et fint smykke der samtidig har en god pris? I Moster’s Skur har vi de fineste smykker fra Friihof & Siig, der er lavet af to barndomsveninder, Hanne Sejer og Lena Kirkegaard. Vi har armbånd med og uden perler, halskæder med fine vedhæng, øreringe og ørestikker samt hårspænder med perler. Smykkerne findes både med og uden farver, så du har mulighed for at tilpasse dine smykker til dit outfit. Vælg den helt klassiske, enten belagt med guld eller rhodium, eller prøv dig frem blandt alle de flotte farver af sten og perler. Giv en gave til én du holder af eller lidt nyt til dig selv.

Viser 1 - 50 af 228 varer

Her i Moster's Skur har vi forelsket os i de fine smykker fra Friihof & Siig. Smykkerne er designet og lavet af de to barndomsveninder, Hanne Sejer og Lena Kirkegaard, som er bosiddende i Herning. Inspirationen til de fine og meget prisvenlige smykker, finder de fra nettet, film, rejser og livsstilsmagasiner.
Smykkerne fra Friihof & Siig er forgyldt med guld eller rhodium, eller er oxideret, hvor de mikser og producerer de fineste armbånd, øreringe, ørestikker og halskæder med sten. Vi har her i Moster's Skur valgt at have et bredt udvalg af alt fra halskæder, til øreringe, ørestikker samt armbånd, både til store og små priser fra kr. 50,- Smykkerne kan du finde både med og uden farve i form af perler og sten. Vi har de fineste perlearmbånd, du kan få i flere forskellige farver og mikse med hinanden på kryds og tværs, alt efter hvad der passer til dit outfit. Vi har et stort udvalg af øreringe og ørestikker, som du også kan få i flere forskellige farver, med eller uden sten og perler.
Smykkerne har en rigtig god pris, hvilket gør det muligt at have flere forskellige slags i forskellige farver, så du kan matche dine smykker med dit tøj.
Friihof & Siig smykkerne er også en rigtig fin gaveide og mægtig populære, da det er skønt at kunne give en mere personlig gave i form af en halskæde eller et par øreringe. Specielt til konfirmationer, studentergilder og selvfølgelig til jul og fødselsdag, er der virkelig “run” på de fine smykker.
Har du spørgsmål eller set et smykke du ikke kan finde, så ring gerne til os på tlf. 27 470 475 eller send os en mail til kundeservice@mostersskur.dk. Du er også meget velkommen til at kigge forbi butikken i Greve, hvor vi har et lidt større udvalg end det er muligt for os at vise på vores webshop.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.