Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Bordskånere

Der er 25 varer.

En bordskåner kan ikke undværes på et opdækket bord eller på køkkenbordet. Fadet fra ovnen kan ikke stilles i direkte på dit bord eller på din dug, så her kommer funktionen af bordskåneren i brug. Vi har dem i et super enkelt og stilfuldt design, de meget praktiske skiferplader, super smukke marmor plader og de naturlige lavet af søgræs. Og vi har dem i flere forskellige størrelser.

Men også dit sofabord kan nyde godt af en bordskåner/coaster - en mindre en af slagsen, til varme og kolde drikke, så der ikke efterlades ringe på bordet.

Viser 1 - 25 af 25 varer

En bordskåner er et uundværligt lille redskab i køkkenet. Ønsker du at skåne dit bord imod de varme ting fra ovnen eller kogepladen? Så kan vi her i Moster’s Skur hjælpe dig med et udvalg af bordskånere, som er praktiske og som man også kan ligge fast på køkkenbordet.

Det kunne være en smuk marmor plade som ligger fast ved siden af komfuret, en marmorplade som du også ville kunne bruge til en anretning, så du på den måde kan opnå flere funktioner. Vi har marmorplader fra både Normal og Bloomingville, som er være smukke og meget brugbare til formålet. De er også super flotte på det opdækkede bord når du får gæster, til at stille fadet fra ovnen på. Marmor har bare det der elegante look over sig og tilfører dit spisebord et eksklusivt touch. Vi har dem i flere forskellige farver og faconer, både ovale, aflange og med ujævne sider. De er smukke og en anderledes måde at skåne både dit køkkenbord og spisebord på.

Vi har også de fineste bordskånere af søgræs i forskellige størrelser som er fantastiske. De har en lille strop så de kan hænge og være dekorative på væggen på et lille søm. Da de er lavet af det lækre naturmateriale sågræs, giver de en lidt rustik og hyggelig stemning og et "natur look", og samtidig har du den fantastiske bordskåner funktion - igen såvel som på køkkenbordet som på spisebordet.

Du vil også finde et udvalg af aflange skiferplade med et flot rustikt udseende i flere størrelser. Disse er særligt velegnet til at have liggende ved siden af komfuret, lige til at stille varme gryder og fade på. Men de kan også sagtens bruges som bordskåner på spisebordet.

Bordskåneren er for de fleste af os en betegnelse for en større eller mindre flade, som kan beskytte spisebordet eller køkkenbordet imod de varme gryder, pander og fade. Men her i Moster's Skur er vi også vilde med de små bordskånere, som mange af jer måske kender som en drikkebrik eller en coaster, der bruges som bordskåner imod det varme krus, den kolde drink eller øl. Til det formål kan du finde de smukke coasters i farverige farver og mønstre fra Natives, og dem i den mere rustikke stil lavet søgræs fra Bloomingville.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.