Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Mynte serien

Der er 30 varer.

Mynte serien fra Ib Laursen består af mange populære produkter, ikke mindst krus, tallerkener, kander og skåle. Det der kendetegner Mynte serien, er de flotte og kraftige farver. Man lægger mærke til dem når de er en del af bordopdækningen, og det er super flot på et bord når flere af farverne er mikset. En flot opdækning behøver ikke kun at være forbeholdt gæster - brug stellet med disse fantastiske farver, også når i er alene. Det gør det bare hyggeligere at spise og drikke af, når det er i disse fine farver:-) Se også de lækre karklude, håndklæder og grydelapper i Mynte serien, igen i mange vidunderlige farver.

Viser 1 - 30 af 30 varer

Ib Laursen er forhandler af brugskunst der falder ned i den skandinaviske designtradition og spænder bredt med et ønske om at skabe en unik og hyggelig stemning i boligindretningen. ”Mynte” serien kommer fra Ib Laursen og er med sin enkle og charmerende stil med fine små detaljer, en meget populær del af deres køkken sortimentet. Med det store udvalg af farver og modeller, som kan mikses for at skabe sit helt eget personlige look, er der ingen grænser for anvendelsesmulighederne af denne serie. Fra ”Mynte” kan man få alt fra; grydelapper, karklude og håndkæder i kvalitetsstrik, til krus, skåle, kagefade og de søde kander. Derudover er der den elegante bestikserie til en super god pris, samt flere køkkenredskaber i træ.

Stentøjet er super solidt og tåler fryser, microbølgeovn, ovn og opvaskemaskine. Dyk ned i vores store univers af ”Mynte”, og mangler der et krus på lager eller en grydelap i lige den farve du søger, så tøv ikke med at kontakte kundeservice på mail: kundeservice@mostersskur.dk eller på telefon 27 470 475. Så gør vi vores bedste for at imødekomme dine ønsker.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.