Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Fabrikanten
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Mynte serien

Der er 38 varer.

Mynte serien fra Ib Laursen består af mange populære produkter, ikke mindst krus, tallerkener, kander og skåle. Det, der kendetegner Mynte serien, er de flotte og kraftige farver. Man lægger mærke til dem, når de er en del af bordopdækningen, og det er super flot på et bord, når flere af farverne er mikset. En flot opdækning behøver ikke kun at være forbeholdt gæster - brug stellet med disse fantastiske farver, også når i er alene. Det gør det bare hyggeligere at spise og drikke af, når det er i disse fine farver:-) Se også de lækre karklude, håndklæder og grydelapper i Mynte serien, igen i mange vidunderlige farver.

POPULÆRE PRODUKTER I "Mynte serien"

Ingen bedst sælgende på dette tidspunkt

Viser 1 - 38 af 38 varer

Når der skal pyntes og indrettes i hjemmet, er det vigtigt at have både smagfulde og funktionelle løsninger. Med Mynte serien kan du få begge dele. Serien består af farverige produkter i enkle designs, og der er farver der passer ind i alle hjem. Et af de mest populære produkter i Mynte serien er krusene, der findes i et væld af flotte farver. De er perfekte til at drikke te, kaffe eller varm kakao af og kan også bruges til at servere andre drikkevarer. Ud over krusene fås Mynte serien også som skåle, tallerkener og kander i samme farvepalet. Mynte serien er også kendt for sin gode pris, og du kan derfor få super fine produkter til en overkommelig pris. Du får samtidig et kvalitetsprodukt, der vil holde i mange år fremover. Mynte serien er meget populær, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Farverne er glade og livlige, og passer perfekt til enhver lejlighed lige fra morgenkaffen, den varme kakao om aften, eller til servering af kaffe til dine gæster efter en god middag. Der er ingen tvivl om, at Mynte serien vil være en god tilføjelse til ethvert hjem. Uanset om du er på udkig efter et nyt krus til varm kakao eller en skål til morgenmaden, så er Mynte serien et godt valg. Der er den danske producent Ib Laursen, der står bag Mynte serien, og de designer efter den skandinaviske designtradition og spænder bredt med et ønske om at skabe en unik og hyggelig stemning i boligindretningen. Mynte serien er med sin enkle og charmerende stil med fine små detaljer, en meget populær del af deres køkken sortimentet. Med det store udvalg af farver er det super flot at mikse flere farver sammen, og skabe dit eget personlige og hyggelige look. Og der er ingen grænser for anvendelsesmulighederne af denne serie. Mynte består nemlig også af køkkentekstiler som karklude, grydelapper og håndklæder, alle i matchende farver. Så er du til det helt stilrene, kan du have alle tekstilerne og din service i samme farver.

Stentøjet er super solidt og tåler fryser, mikrobølgeovn, ovn og opvaskemaskine. Serien er både stilfuld og praktisk på samme tid, og du vil kunne nyde godt af den i mange år fremover. Se alle Mynte produkterne HER

Har du spørgsmål til et krus, eller leder du efter en bestemt farve som du ikke kan finde på vores hjemmeside, så kontakt os gerne og vi vil undersøge muligheden for at skaffe det. Du kan skrive til os på mail kundeservice@mostersskur.dk eller ringe til os på telefon 27 470 475. Du er også meget velkommen i vores butik i Greve hvor vi altid står klar til at hjælpe dig:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.