Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Dekoration

Der er 174 varer.

Ønsker du at sætte dit eget personlige præg på din boligindretning, og samtidig udfolde dine kreative idéer? Vi elsker pynt og dekorationer her hos Mosters skur, og ønsker med dette afsnit, at hjælpe dig lidt på vej, når der skal skabes hygge og stemning i hjemmet. En simpel bakke kan få helt nyt liv, hvis du tilføjer nogle duftlys, en lyskæde eller sætter dine yndlings vaser og krukker på. 

Viser 1 - 50 af 174 varer

Find inspiration blandt vores store udvalg af pynt og dekoration. Denne kategori indeholder alt hvad hjertet begærer når du skal være kreativ i hjemmet eller pynte op til festlige komsammen. Giv dit hjem et personligt præg med vores forskellige fine figurer og skulpturer - de er anderledes og utrolig dekorative at have stående på dit sofabord, en reol, en hylde, en kommode, eller i vindueskarmen. Vi har de meget populære nøgne damer som vaser, lamper og skulpturer, og som små figurer af damer i badetøj eller som yogadamer. Disse pragtfulde damer udstråler glæde og man kan ikke lade være med at trække på smilebåndet når man ser dem - og så er de en perfekt værtinde- eller mors dag gave.

Til sommerhuset, terrassen eller altanen - eller blot til dit køkkenvindue:-) - har vi de sødeste små figurer af træ og stof. Alt fra små skibe, et fyrtårn og en strandfugl, til små fisk og søstjerner af stof, som kan hænges på en gren. Vi har også flere ranker med små stofflag på.

Du vil også se de populære retro cykler af mørkt metal fra Ib Laursen, som er super søde at have stående på en hylde - og som den fineste gave, til én du holder af, har vi de populære lykkedyr fra Cozy Room lavet af jern med rustik finish.

Med en fin lysbakke af metal med zink-, messing- eller mørk finish, kan du lave en lille dekoration med et lys og noget pynt, alt efter sæson. Til julen er det særlig fint at bruge kogler, kugler og gran, men små plys kyllinger og strå, er rigtig sødt til påsken. Om sommeren kan du lave en dekoration med blomster, i flotte farver, og have den stående på spisebordet som en del af opdækningen når du har gæster på besøg. Vi har også nogle meget dekorative fade du kan bruge til servering af snacks, kiks og kager.

Men du kan også bruge vores lysbakker som en flot underskål til dine urtepotter.

Som alternativ til figurerne kan du vælge en af vores flotte krukker med låg, som alle er meget farverige og kreativt designet. De udgør en dekoration i sig selv blot ved at stå i reolen eller på en hylde.

Og så finder du naturligvis også vores fantastiske flotte kunstige blomster, kaldet evighedsblomster, som altid er et sikkert valg - også som gave/værtindegave. De holder år efter år uden at skulle vandes:-)

Kontakt os gerne hvis vi skal lave en buket til dig.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.