Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Betingelse
Håndklædeclips læder - Meraki
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Meraki - livsstilsprodukter

Der er 45 varer.

I denne underkategori kan du dykke ned i Merakis univers af lækre produkter til både dig og dit badeværelse. Du finder de mest fantastiske duftlys og duftpinde i flere vidunderlige dufte. Meraki laver shampoo, balsam og body wash i flere populære dufte samt flere fantastiske cremer og pleje til læberne. Her finder du også flere af deres bakker - store og små, især de små runde fade er flotte at stille på vasken med din håndsæbe stående på. Skal du bruge en gave? Så er du kommet til det rette sted:-) Vi hjælper gerne med at sammensætte en gave af disse skønne produkter:-)

Viser 1 - 45 af 45 varer

Meraki er en meget populær serie i Danmark og med god grund. Alle deres produkter har de mest vidunderlige dufte som kunderne køber igen og igen. Og så er deres lækre design en vigtig faktor, da alle deres produkter er flotte at have stående fremme - de pynter på ethvert badeværelse. Se de mange duftlys og duftpinde - har du først prøvet dem er du nødt til at købe dem igen:-) Brug dem når du har gæster - det giver en dejlig atmosfære og et velduftende badeværelse - men brug dem også når du er alene, bare for forkælelsens skyld:-) For dig der tænker på din velvære er Meraki et oplagt valg; Merakis unikke livstilsprodukter er designet og produceret i Danmark og er fremstillet uden parabener, farvestoffer og hormonforstyrrende stoffer. Deres produkter er godkendt af:
Dansk Astma- og Allergiforening
Ecocert Cosmos
Nordisk Svanemærke
Da miljøet er meget vigtigt for teamet bag Meraki, er emballagen på deres produkter fremstillet af 100% genanvendelige materialer.
Merakis plejeprodukter er lavet af omhyggeligt udvalgte ingredienser hvor kvaliteten er helt i top. Meraki har udviklet shampoo, balsam og body wash samt flere cremer og læbeplejeprodukter, udelukkende for at forkæle dig og bidrage med skønhed. Merakis produkter er designet så de er smukke at have stående fremme. Du behøver ikke en sæbedispenser, men kan stille flasken med håndsæbe direkte på din vask. Udover skønhedspleje har Meraki også udviklet flere produkter der kan forskønne dit badeværelse. De har lavet flere bakker og fade, og især de små runde fade er meget dekorative at stille på din håndvask med din håndsæbe stående på. Se også deres vidunderlige super bløde håndklæder i dæmpede farver, der passer til alle badeværelser.
Meraki har også designet produkter til dit køkken efter de samme enkle og rene principper, så hold dig ikke tilbage - udforsk denne underkategori hvor vi har samlet alle Merakis vidunderlige produkter. Uanset hvad du leder efter inden for pleje og livsstil, kan du finde det her. Skal du bruge en gave eller værtindegave? Så er Meraki produkterne altid et hit. Kom ned forbi vores butik i Greve og vi vil lave den perfekte gave til dig og pakke den fint ind:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.