Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Fyrfadsstager

Der er 94 varer.

Tilføj stemning i alle hjemmets rum - vi har fyrfadsstager i materialerne stentøj, zink, messing og bambusflet, samt beton og unika træ - alle i forskellige designs. Om du er til det rå og rustikke, romantiske eller klassiske og stilrene, så kommer du ikke til at gå forgæves i vores store univers af fyrfadsstager. Vi ønsker med vores udvalg af produkter og varer, at hjælpe vores kunder med at finde inspiration til at skabe hygge, personlighed og atmosfære i deres boligindretning. Om du vælger den klassiske stage i messing, eller unikke og dekorative glas stage, så vil den tilføje hygge og stemning. Den helt rigtige fyrfadsstage kan gøre forskellen, når man indretter et rum. Levende lys skaber en helt særlig stemning. Brug dine stage på spisebordet, på badeværelset, i soveværelset eller på terrassen til de lune sommeraftener. Mix stagerne i vindueskarmen i forskellige størrelser og materialer, og skab lige den personlig stil du ønsker i dit hjem – mulighederne er endeløse.

Viser 1 - 50 af 94 varer

Én ting er sikkert – man kan aldrig få for mange lysestager og fyrfadsstager. Denne kategori indeholder et bredt udvalg af vores fyrfadsstager.
Bloomingville har designet et aflangt fad/bakke af træ, hvorpå der står flere små stager af glas, ved siden af i hinanden. Glassene har forskellige farver, men er indenfor samme farve skala. De findes i flere udgaver og farvenuancer, og er blevet enormt populære - og stiller du dem i vindueskarmen eller på din kommode, så spiller glassene lysets farver SÅ flot når det er blevet mørkt. Bloomingville laver også de mest kreative stager og bruger gerne stentøj som materiale. Stagerne, som kan være meget anderledes, gir dit rum et unikt look.
Ib Laursen er kendt for deres mange unika træ produkter og har selvfølgelig også en stage til fyrfadslys af netop træ:-) Den er rigtig flot og anderledes - helt unik. Ib Laursen har også lavet mange forskellige stager af glas, blandt andet nogle der har mønster i glasset, og fås i flere afdæmpet og hyggelige farver. De helt små glasstager er søde at bruge til en borddækning - især ude i haven eller på terrassen om sommeren. Ib Laursen laver også nogle helt små stager på fod, der har en antikt og rustikt udtryk. Og så har de lavet nogle flotte og enkle glaslanterne med en indsats til fyrfadslys - disse er geniale alt bruges udenfor, da fyrfadslyset vil forblive tændt, selv når det blæser.
Også Nordal laver stager af glas - deres stager er lidt større og har ofte flotte motiver malet på. De har også brugt materialet beton til at forme nogle helt små stager.
Fra House Doctor har vi flere stager lavet af glas, og i mange forskellige varianter. House Doctor laver ofte fantastiske farvekombinationer der er med til at give flotte belysninger, når et lys tændes nede i stagerne. De flotte farvespil fra deres stager, kan give et helt nyt udtryk i rummet når det er blevet mørkt. Det lys, som stagerne afgiver, er smukt og dekorativt, og er en oplagt gaveide. Du får rigtig meget for pengene når du køber en af disse flotte stager.
Mange af vores fyrfadsstager er rigtig fine at bruge som en værtindegave. Kom ned forbi vores butik i Greve, så vil vi hjælpe dig med at lave en flot indpakket gave, indeholdende en eller flere stager.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.