Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Til Haven

Viser 1 - 27 af 27 varer

Rustikt & hyggeligt arbejdsbord i haven fra Ib Laursen

Ib Laursen har skabt et arbejdsbord i haven med en hyggelig og rustik stemning. Her kan du stå og plante blomster i dine krukker og urtepotteskjulere

Tilfør lidt dekorativt hygge i din have fra Ib Laursen

Når du nyder solen i din have eller på terrassen hvorfor så ikke gøre det lidt hyggeligt:-) Ib Laursen har lavet en meget enkel, men super fin, lille dekoration som du kan nyde sammen med en god bog eller når vennerne er på besøg.

Kurv med plads til kopper & kander til skovturen

Bliv klar til en picnic, skovtur eller strandtur med en kurv fra Ib Laursen. Kurvene med hanke er nemme at flytte rundt på, lette at bære og kan rumme at hvad du skal bruge til turen:-)

Hygge på terrassen med kasser & zink - Ib Laursen

Dejligt bord med vandkander, krukker og kasser på terrassen. På billedet finder du en masse af Ib Laursens lækre produkter der hører sig udelivet til.

Stort udvalg af lanterner - Ib Laursen

Her er et udvalg af skønne flotte sorte lanterner fra Ib Laursen. Store som små der passer til enhver terrasse:-)

Hyggelig terrasse i sommerhuset

Ib Laursen har rigtig hygget om denne terrasse i sommerhuset med bål med ild i og en masse skjulere. Længst inde er en lille krog med bænk og puder så I kan sidde og nyde haven og bålet:-)

Badeværelset flyttet ud på terrassen

Ib Laursen har flyttet alle badeprodukter, håndklæder mm ud på terrassen. Så er alt ved hånden til brusebadet udendørs eller en tur i spaen:-)

Julebord i rolige & dæmpede farver på terrassen fra Ib...

Find juleinspiration fra julebillederne med Ib Laursens juleprodukter. Her har de dækket et et julebord på terrassen i en meget enkelt stil, og de har brugt rolige og diskrete farver. Er du ikke til julens glimmer og kraftige farver, så er dette julebord lige noget for dig:-)

Jul på terrassen

Byd julen velkommen, også udenfor. Super hyggelig terrasse med en rigtig julestemning. Med de fine messing lanterner og smukke juletræer, kan man ikke andet end at komme i julestemning.

Vi har gjort det nemt for dig, og samlet produkterne, så du bare kan trykke "shop the look", og klikke de produkter, du ønsker, ned i kurven.

Hyggelig julestemning i haven

Super hyggelig opsats i haven med lys og juletræer. Man kan ikke andet end at komme i julestemning. Fin måde at vise hvor lidt der skal til for at få en rigtig julestemning i haven.

Vi har gjort det nemt for dig, og samlet produkterne, så du bare kan trykke "shop the look", og klikke de produkter, du ønsker, ned i kurven.

Vinter hygge på terrassen

Hygge på terrassen i de kølige stunder. Perfekt måde at nyde den friske luft selvom vejret er koldt. Med lækre plaider, ild fra bålfadet og varm te på kanden, kan man kun få rigtige hyggelige stunder på denne terrasse.

Vi har gjort det nemt for dig, og samlet produkterne, så du bare kan trykke "shop the look", og klikke de produkter, du ønsker, ned i kurven.