Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Evighedsblomster

Der er 36 varer.

Evighedsblomster er defineret af, at kunstige blomster kan holde for evigt, og ikke skal passes eller vandes som friske blomster skal. Evighedsblomsterne er blevet enormt populære her hjemme og med god grund. I dag laves de kunstige blomster af en rigtig god kvalitet og deres udseende er ofte meget lig de friske blomster. Især Ib Laursen kan noget specielt med kunstige blomster - vælg 3-4 stilke og du har den skønneste buket. Vi har dem i både forårs- og efterårsfarver. Også Bloomingville og House Doctor er begyndt at lave flotte evighedsblomster. Kom forbi vores butik i Greve og lad os lave en buket til dig - enten som en gave eller til dig selv:-)

Viser 1 - 36 af 36 varer

Enhver kvinde elsker at have blomster stående - gerne flere steder. Og vi kvinder elsker også at shoppe nye vaser - fint skal det være:-) Men friske blomster holder jo ikke evigt - og det skal jo gerne være flot hele tiden... Og man skal huske at give dem rent vand ind i mellem - og trods det varer de ikke mere end kun en uges tid - hvis man er heldig. Og så løber det hurtigt op! Et bundt fine roser kan nemt koste 49,- i dag. Og hvis man nu gerne vil have flere forskellige - og hvis man skal skifte alle dem 1 gang om ugen - så bliver det hurtigt dyrt.
Men vi har løsningen:-) Med de fine kunstige blomster betaler du kun en gang - og så holder de for evigt. Især Ib Laursen har specialiseret sig i at designe skønne stilke af plast. Og der kommer nye farver og former hver sæson. Du kan købe flere forskellige stilke og lave din helt egen buket, eller du kan købe en af de buketter vi har bundet for dig. De fås mange flotte nuancer lige fra lys lilla, gule og rosa farver, til mørk lilla, grønne og brunlige farver - så der er noget for enhver smag og enhver årstid. Og så de bare super flotte - de er virkelig naturtro og nogle gange kan det være svært at se at de ikke er ægte friske blomster:-) Og så er blomsterne i en rigtig god kvalitet. Stilkene er lange men du kan bukke stilken forneden så de passer til netop den vase du vil bruge. Og de kan nemt rettes ud igen hvis de en dag skal over i en vase der passer til lange stilke. Vi binder også helt små buketter der er super søde og perfekt til mini vaser. Her bruger vi lidt fra de forskellige stilke og binder en fin lille buket - også her kan du vælge mellem flere forskellige farver. Og har du et ønske til en helt tredje buket, så kom forbi vores butik i Greve og vil vil binde en buket efter dine ønsker:-)
Fra House Doctor har vi en masse smukke grene som du kan mikse med blomster - og de er helt perfekte til jul. De laver også flotte stilke med deres helt egen unikke stil. Også Bloomingville er begyndt at lave kunstige blomster der har lidt mere "wildlife" over sig.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.