Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 10 % til dit næste køb

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Vær opmærksom på at du kan kun tilmelde dig nyhedsbrevet én gang, allerede tilmeldte kan ikke benytte tilbudet

Bad

Der er 255 varer.

I denne kategori har vi samlet de fleste produkter der hører til på et badeværelse. Du finder kurve der kan hænge i badet, hvor i du kan have shampoo mm. stående. Praktiske ting som en toiletspand, en sæbedispenser og tandkurs finder du også her, men vi har også et stort udvalg af luksus produkter; fra Meraki og Altum fra Ib Laursen, har vi de lækre hudprodukter som sæbe, håndcreme, bodylotion, shampoo og meget mere. Og at dejlige dufte hører til på et badeværelse, kender alle kvinder til; se vores duftlys, duftpinde og duftposer her, og lad duftene sprede sig på dit badeværelse.

POPULÆRE PRODUKTER I "Bad"

Viser 1 - 60 af 255 varer

Skal du forny dit badeværelse, eller blot pifte det lidt op, så kan vi hjælpe dig med de helt rigtige ting. At indrette et badeværelse er ikke bare et spørgsmål om nye skabe og badeforhæng, men at kunne lave din helt egen stil i tråd med resten af din bolig. Kig hele denne kategori i gennem og lad dig inspirere og få gode ideer.
Opbevaring er vigtigt, og det er ikke altid at man skal vælge et almindeligt skab. Flere små hylder gør at du kan have dine ting stående fremme så de kan ses, og derved kan du lave en flot dekorativ indretning. Kurve i flere størrelser og udformninger er også en rigtig smart løsning. De store kurve kan stå på gulvet med toiletpapir i, og de små kan stå på en hylde og bruges til alt fra smykker til hårpynt og hårprodukter. Glasæsker og små krukker er også elegante at have stående fremme på nogle hylder.
Og så er der de ting der er et "must have" - knager til væggen til gæstehåndklædet, og måske også til dine egne håndklæder.  En toiletspand og en toiletrulleholder, kommer du heller ikke udenom. Når der skal vælges en sæbedispenser er der mange der gerne vil have et tandkrus magen til, og det kan vi også hjælpe med. Vi har også flere sæbeskåle, hvis man ikke er til den flydende sæbe på flaske. Og lige præcis flydende sæbe, der har alle varianterne i vores store udvalg rigtig flotte flasker, der gør at de kan stå fremme. Se alle vores sæber fra Meraki og Altum fra Ib Laursen. Vi har fra begge serier også tilhørende håndcreme, der også kan stå fremme ved siden af sæben.

Er du til lækre dufte? Så skal du se vores fantastiske duftlys og ikke mindst, alle vores duftpinde. Det giver dine gæster - og dig selv - en dejlig oplevelse når de går ind på badeværelset. Duftpindende har vi i mange skønne dufte og vi har også nogle små duftposer der kan lægges mellem de foldede håndklæder, og som vil afgive en dejlig duft af friskhed - brug dem også bland dit tøj i klædeskabet. I posen ligger de små blomster der giver duften - hæld dem i en lille glasæske og løft låget når du vil have lidt af duften. 
Skal du bruge nogle nye håndklæder? Så læs om vores super lækre Hammam håndklæder - de er dejlige at tørre sig med efter badet. Og når vi taler om badet, så har vi også flere kurve til brusekabinen:-)
Vi har også flere rigtig lækre toilettasker som du kan have stående fremme på en hylde og opbevare al din makeup i. De behøver ikke kun at blive brugt når du skal ud at rejse - vælg den rigtige farve og lad den indgå som en det af pynten på dit badeværelse.
I de senere år er det blevet meget populært at have blomster og planter stående på badeværelset, og det giver en dejlig og rolig følelse af rummet. Og har du pladsen, så tilføj lysestager med levende lys, vaser, skåle og måske en bakke til dine hudprodukter. Så har du tilføjet smukt dekoration i dit badeværelse, og er der en væg ledig, så hæng et billede med matchende farver op.
Knager, kurve, glasæsker og krukker finder du også under kategorien bolig.
billeder på væggen

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.