Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Duftlys, duftpinde & duftposer

Der er 23 varer.

Her hos Moster`s skur er vi vilde med dufte og er der noget bedre end at træde ind på et badeværelse der er fyldt med den dejlige duft og aroma fra et duftlys eller duftpinde:-) Vi har her samlet en masse lækre dufte i form af duftpinde, duftlys og duftposer. Men du behøver ikke kun at bruge dem på dit badeværelse - du kan forskønne alle dine rum med disse dejlige dufte. Brug duftlyset sammen med andre stearinlys i din stue - eller i soveværelset: det er super hyggeligt og gir en fantastisk stemning:-) Se dem alle sammen lige her

Viser 1 - 23 af 23 varer

Med skønne duftlys, duftpinde og duftposer, kan du skabe en behagelig og hyggelig stemning i hjemmet. Et duftlys er både med til at give et rum en god duft, men får dig også til at slappe af og nyde det rum man træder ind i. Vi har duftlys, duftpinde og duftposer i mange forskellige dufte, designs og prisklasser. Fra den populære ALTUM serie fra Ib Laursen har vi de lækre duftlys i et fint design i 4 forskellige dufte. I samme serie er der de praktiske og dejligt duftende duftposer, - læg dem ind blandt dit tøj, i kufferten på rejsen, i handskerummet eller i skuffen på kontoret. Fra Meraki har vi duftpinde/duftfriskere lavet med 7 træpinde i en brun flaske som udstråler naturlig stil og velværd. Duftene er afdæmpet og friske, uden at være for tunge.
For et mere elegant og klassisk design, har vi de populære duftpinde fra Cozy Room, en lækker og dekorativ duftfrisker som kommer i en fin gaveæske. Duftlys og duftpinde er en super fin værtindegave, gave til mors dag, eller bare en lille ekstra ting til én du holder af.
Som noget nyt, har vi fået en ny duftserie fra Bloomingville, både som duftlys og som duftpinge. De er lavet med tre forskellige dufte, som er fantastiske at have stående på badeværelset.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.