Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Fabrikanten
Betingelse
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Øreringe

Der er 115 varer.

Her finder du et stort udvalg af øreringe fra det danske design firma Friihof + Siig. Især guld øreringene med perler, i alverdens farver og farve kombinationer, er det helt store hit blandt vores kunder. Alle øreringene, fra Friihof + Siig, har en kerne er lavet af messing og belagt med 16 karat guld eller, og hvis det er sølv, belagt med rhodium, som giver et sølv finish. Du vil finde øreringe til alle anledninger - små søde øreringe til hverdag, og de rigtig fine til festligt brug. Kig dig omkring i denne kategori - der er helt sikker et par der falder i din smag:-)

Viser 1 - 50 af 115 varer

Vil du gerne have smykker til en fair pris, hvor kvaliteten også lever op til dine forventninger, så er FRIIHOF + SIIG et fantastisk brand. De designer til dig der går op i dine smykkers look og deres kvalitet. Smykker er en nødvendighed til dig der gerne vil pifte dit outfit op - og til dig der bare ønsker smykker til pænt brug til en festlig anledning.  Et par øreringe kan gøre underværker når du skal style dit outfit til hverdagens, eller weekendens, begivenheder. Øreringene er med til at bidrage til det udtryk du ønsker. Et par lange øreringe kan give et helt andet udtryk end f. eks. et par små perle øreringe. Derfor er et par øreringe fantastiske at bruge, da du kan gå amok i hvordan du gerne vil udtrykke dig og præsentere dig.

Hos Moster`s skur har vi både øreringe der er belagt med 16 karat guld, og dem der er belagt med rhodium (der ligner sølv). Alle øreringene er lavet af en kerne af messing og derefter belagt med guld eller rhodium. Rhodium til dem der er til det lidt mere klassiske og enkle, og guld til dem der er til det varme og sprudlende look. Perler og små sten på øreringe, er noget mange foretrækker når de køber smykker, da det giver det ekstra til smykket, både på den rustikke og feminine måde, men også for dig som har dem på. Da perler og sten kan bidrage med liv og spil til dit outfit, kan du bruge forskellige farver og modeller alt efter hvilket tøj du har på.

Så gå amok i vores smykke univers - vi har en masse forskellige øreringe til dig der elsker det vilde bing bing smykke look, men også til dig der er til det mere simple og bare elsker en lille sten eller perle i øret.  

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.