Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Bordlamper

Der er 22 varer.

Leder du efter en ny bordlampe, så læs videre her. Hos Mosters skur har vi et bredt udvalg af bordlamper til alle rum, lige fra de helt små lamper, som bruges til pynt, til de større lamper hvor der skal lyses op. For et lidt anderledes og personligt udtryk laver Bloomingville nogle smukke bordlamper, gerne med et lille tvist hvor der kombineres træ og metal, - lampen der er dekorativ og oser af kvalitet. Derudover har vi bordlamper fra Nordal og House Doctor. Forny dit hjem med en smuk bordlampe og tilføj hygge og stil til din boligindretning. 

Viser 1 - 22 af 22 varer

Her hos Moster`s skur har vi samlet et udvalg af bordlamper til dig - og der er rigtig mange måder at bruge en bordlampe på. Du kan vælge at stille bordlampen på kommoden, sofabordet, sidebordet, skrivebordet eller natbordet. Uanset hvor du stiller den, giver den ekstra lys, når du har brug for det. Men bordlampen kan også fungere som en dekoration i hjemmet og den giver din indretning personlighed. Vi har bordlamper med og uden skærm, klassiske farver, friske farver og smarte designs samt bordlamper hvor en synlig glødepære er en del af designet.
Vi har den klassiske bordlampe i stilfulde designs, som giver et rigtig godt lys og vil kunne bruges på dit skrivebord, men også på et sidebord ved siden af sofaen eller lænestolen, så du kan bruge den som læselampe. Samtidig er en lampe i stuen med til at sprede en hyggelig belysning og en rar atmosfære om aften.
Vi har også bordlamper der er super dekorative at have stående på din kommode eller på et lille bord, og som giver en tilpas dæmpet hyggebelysning - en bordlampe kan ændre hele stemningen i din stue.
En lille, enkel bordlampe er også et rigtig fint alternativ til væglampen i dit soveværelse - stil den på dit natbord og brug den som læselampe.
Vi er sikre på at der er en bordlampe i denne kategori som falder i din smag. Vi har dem af glas, af metal med messing- og antik finish, af stentøj med dekorative udformninger og motiver samt en bordlampe af flettet papir. Og i en masse flotte farver:-)
Bordlamperne er fra Nordal, House Doctor og Bloomingville og de laver bordlamper der kan bruges i alle hjemmets værelser.
Vi har også en fin olielampe fra Nordal, lavet af glas, som er et dekorativt alternativ til stearinlyset.
Har du spørgsmål til en lampe, eller ønsker du vejledning, så kig forbi vores butik i Greve, hvor vi altid er parat til at hjælpe dig. Du kan også ringe på 27 470 475 eller skrive til os på mostersskur@kundeservice.dk.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.