Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Fade & lysbakker

Der er 46 varer.

Her har vi samlet en masse fine fade og lysbakker der er perfekte til jule- og adventsdekorationer. Find inspiration til at lave din helt egen dekoration - en flot adventsdekoration, en juledekoration med eller uden lys, eller du kan bygge en lækker dekoration op omkring et kalenderlys. Brug gran, kogler, kugler, bånd, stjerner og meget mere til at lave din dekoration. Se alle vores flotte LYS du kan bruge. Er du ikke til det store juleshow kan du købe et kalenderlys og en lille lysbakke - enkelt, og det beskytter dit bord. Kom forbi vores butik i Greve og lad os hjælpe dig:-)

Viser 1 - 46 af 46 varer

Fade og lysbakker er uundværlige når julen er over os - og de kan bruges til stort set hvad som helst. Vi har de helt små lysbakker hvorpå du kan sætte et enkelt bloklys. Den beskytter dit bord, reol eller vindueskarm, så der ikke kommer mærker på overfladen efter lyset. Og skulle dit lys løbe, vil stearinen lægge sig rundt om lyset i lysbakken:-) Du kan også vælge en lysbakke der er et par numre større end lyset, og pynte rundt om lyset med lidt gran, bånd, kugler mm. Vælger du en større lysbakke kan du have flere lys stående sammen f. eks. 4 adventslys. De helt store fade er perfekte til at lave din helt egen juledekoration på og kun fantasien sætter grænser. Du kan også her bygge din dekoration op omkring et eller flere lys, f. eks. et kalenderlys. Se alle vores kalenderlys og bloklys. I afsnittet "Pynt & dekoration" finder du inspiration til hvad du kan bruge til at lave en fin juledekoration.
De små lysbakker er også rigtig fine at bruge under et bloklys i en lanterne så lysene ikke efterlader mærker i bunden.
Du vil finde lysbakker og fade i alle størrelse lige fra de helt små til de helt store. Vi har fade og lysbakker der er runde, ovale, firkantet og aflange. Og de er lavet af enten metal, emalje eller træ. Vi har dem med lav og med høj kant, og med bølget kant. Vi har dem med zink eller sort finish, med messing eller antikt / rustikt look, og med olivengrøn finish og med sølv finish. Så der er et fad og en lysbakke til ethvert behov og til ethvert hjem:-)
Ønsker du inspiration, eller hjælp til at lave din egen dekoration, så kom forbi vores butik i Greve. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.