Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Fade & lysbakker

Der er 71 varer.

Velkommen til vores afsnit med fade og lysbakker. Her finder du et udvalg af elegante bakker, der kan skabe hyggelige stunder i dit hjem; fra små diskrete lysebakker designet specielt til bloklys, til de større fade der er perfekte til jule- og adventsdekorationer. Find inspiration til at lave din helt egen dekoration, med eller uden lys. Brug gran, kogler, kugler, bånd, stjerner og meget mere til at lave din dekoration. Er du ikke til det helt store juleshow, kan du købe et kalenderlys og en lille lysbakke - enkelt og fint - og det beskytter dit bord. Giv dit hjem en varm atmosfære med levende lys på disse skønne fade & bakker - god fornøjelse!

Viser 1 - 50 af 71 varer

Når det bliver mørkt udenfor og julen nærmer sig, så skal der tændes en masse lys for at skabe hygge. Og hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af det og tilføje en masse pynt - det er jo jul:-) Fade og lysbakker er uundværlige når julen er over os - og de kan bruges til stort set hvad som helst. Her finder du en bred vifte af smukt designet fade, der spænder fra ​​små hyggelige lysbakker – perfekte til et enkelt bloklys - til de store dekorative fade til dig, der gerne vil pynte ekstra om bloklyset eller lave juledekorationer.

Lysbakker

Vi har de helt små lysbakker hvorpå du kan sætte et enkelt bloklys. Den beskytter dit bord, reol eller vindueskarm, så der ikke kommer mærker på overfladen efter lyset. Og skulle dit lys løbe, vil stearinen lægge sig rundt om lyset i lysbakken:-) Du kan også vælge en lysbakke der er et par numre større end lyset, og pynte rundt om lyset med lidt gran, bånd, kugler mm. Er du til det helt enkle og ikke for meget julepynt, er de små lysbakker rigtig fine - stil et LED bloklys i vindueskarmen eller et fint kalenderlys på sofabordet. Vores lysbakker leveres hovedsageligt af Ib Laursen og er lavet med metal med zink-, sort- eller messingfinish. Alle lysbakkerne har en lille kant så stearinen ikke løber ud på bordet. Lysbakkerne fås i mange størrelser - fra de helt små med en diameter på 8 cm til de helt store med en diameter på 22 cm. Vi har også et par enkle størrelser, med en fin bølget kant.

Fade

Vælger du en større lysbakke eller et fad kan du have flere lys stående sammen f. eks. 4 adventslys. De helt store bakker og fade med høje kanter er perfekte til at lave din helt egen juledekoration på og kun fantasien sætter grænser. Du kan også her bygge din dekoration op omkring et eller flere lys, f. eks. et kalenderlys. Se vores udvalg af lys som du kan bruge i advents- og juledekorationer: Kalenderlys og bloklys. I afsnittet Pynt & dekoration finder du inspiration til hvad du kan bruge af pynt til at lave en fin juledekoration. Vores store lysbakker og fade fås i mange forskellige varianter og størrelser - aflange, runde og firkantede, rustikke eller elegante. Af materialer som træ, metal og marmor. Nogle har farve eller mønster indvendigt og er en hel dekoration i sig selv. Og vi får dem fra leverandørerne Bloomingville, Nordal, Ib Laursen og House Doctor.

Ønsker du inspiration eller hjælp til at lave din egen dekoration, så kom forbi vores butik i Greve. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.