Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Vores udvalg af varer fra ALTUM - Ib Laursen

ALTUM er latin og betyder højvande eller tidevand. Tidevandet renser, bringer nyt liv og giver næring til hele Vadehavet to gange i døgnet, og dette er grund stenene til hele ALTUM serien, som Ib Laursen stå bag.

De vigtigste ingredienser i ALTUM serien er rene, naturlige, nordiske urter, som kamilleblomst, havtorn og hyben, hvilket giver dig en dejlig følelse af velvære.

Viser 1 - 25 af 25 varer

ALTUM er en lækker spa- og wellnessserie, inspireret af tidevandet, som renser bringer nyt liv og giver næring til hele Vadehavet. Dette forekommer to gange i døgnet. Ib Laursen står bag ALTUM serien og det er med omtanke for miljøet, samt velvære og forkælelse til dig. Derfor er alle produkterne uden parabener, ftalater, farvestoffer, uden parfumer, men i stedet med essentielle olier. Produkterne er ikke testet på dyr.ALTUM serien består af alt fra håndsæbe, håndlotion, bodylotion, bodywash, håndcreme, bloksæbe, saltskrub i flere forskellige afdæmpede dufte: Marsh Herbs en let frisk duft som at stå i marsken i Vadehavet en dejlig sommerdag og indeholder hybenekstrakt, et højt olie indhold, samt betakaroten og A, E og C vitaminerne. Amber er til dig som søger det udsøgte og ekstravagante og indeholder ekstrakt fra den sunde og vitaminrige havtorn, som virker let astringerende og antiinflammatorisk. Lilac Bloom er duften af sommer der forfrisker alle dine sanser og indeholder kamilleblomst der altid har været flittigt brugt i mange helse- og plejeprodukter. Meadow dufter af dejlige sommerblomster og deres nyeste duft, Golden Grass dufter af lækre orange blomster og citrus der forfrisker alle dine sanser.
Serien består også af enkelte rengøringsmidler som opvaskemiddel, universalrengøring, glasrens i en enkel naturlig frisk duft, Sea Breeze, der har en lækker duft af mynte og vanilje, som efterlader dit hus med en frisk og ren duft. I ALTUM serien findes også en række lækre klude og håndklæder. 

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.