Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Tilgængelighed
Betingelse
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Kander

Der er 39 varer.

Her finder du vores udvalg af kander og flasker, om du søger den romantiske, klassiske, stilrene eller retro stil. En sød kande er hyggelig at sætte på bordet og til at servere saftevand i, på en varm sommerdag. Fra Ib Laursens populære ”Mynte serie ” har vi de skønne kander lavet i stentøj i flere farver. Som med alt fra ”Mynte” serien tåler det mikroovnen, ovnen, fryseren og selvfølgelig opvaskemaskinen. Står du og mangler en fin tekande til dig selv eller én du holder af, så har vi også det. Og vi har en masse fine fløde/mælkekander i forskellige farver, størrelser og design.

Viser 1 - 39 af 39 varer

Vi har her samlet et udvalg af kander i alle størrelser og til alle formål. Servering af vand i en kande eller karaffel, er flot på et bord når maden serveres, uanset om det er til hverdag eller fest, og så er det en praktisk løsning at hælde vand på en kande eller karaffel, da den er let at tage med ud i haven eller i stuen. Fra Nordal har vi nogle smukke og meget dekorative karafler som virkelig tiltrækker sig opmærksomheden på bordet. Ib Laursen laver en meget enkel karaffel lavet af glas med et plastlåg som, med det tidløse design, kan bruges til alle opdækninger. Nordal har også lavet flere kander af glas. Nicolas Vahé har lavet nogle flotte glasflasker med et lille låg og med en tekst nederst på flasken. De gir et lidt råt udtryk. Og så har vi de populære kander fra Mynte serien fra Ib Laursen, lavet af stentøj og i flere flotte farver. Vil du tilføje lidt mere liv til dit bord, så er det en af disse kander du skal vælge:-) Til kaffebordet er man nødt til at have en fløde- eller mælkekande, og her har vi en masse fine kander at vælge mellem. Se den søde lille grå elefant fra Nordal som er blevet rigtig populær - den er slet ikke til at stå for:-) Vi har flere andre fløde- og mælkekander både fra Nordal, Ib Laursens Dunes serie og ikke mindst fra Bloomingville, der laver kander med meget dekorative designs. Også House Doctor laver en kande af stentøj med en meget flot sort struktur. Ib Laursen har flere kander af glas, stål og emalje, som er et fint alternativ til de klassiske kander af stentøj.
Vi har også lagt vores tekander ind i dette afsnit. Vi har den skønne tekande af stentøj fra Bloomingville, tekander af støbejern fra både Nicolas Vahé og Ib Laursen, der begge er sorte og meget smukt designet. Ib Laursen laver både en tekande og en kaffekande af glas, hvilket er super flot når man kan se kaffen/teen - det gir et helt andet udtryk, rigtig hyggeligt.
Og så kan du finde en shaker - vi har en elegant shaker fra Bloomingville, lavet af mønstret glas med et låg med messing finish, og fra House Doctor har vi et sæt bestående af en shaker, et måleske og en vinkøler, alle med en flot messing finish. Dele skal købes enkeltvis.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.