Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Viskestykker

Der er 72 varer.

Mangler du kvalitets viskestykker, så er du landet det helt rigtige sted. Vi lægger vægt på, at du får et viskestykke, som har en rigtig god kvalitet, og et design og farve der passer til netop dit køkken. Derfor finder du et meget stort udvalg af viskestykker fra leverandørerne Ib Laursen, Nordal og House Doctor. Vi har viskestykker i alle farver og med en masse mønstre som striber, prikker og små blomster, og nogle der er ensfarvet. Du kan slet ikke undgå at finde et, der matcher din stil.

Viser 1 - 60 af 72 varer

 Til at holde dit køkken rent og ryddeligt er det vigtigt at have nogle gode viskestykker. Dette er ikke kun et praktisk element, men kan også være med til at tilføje stil og personlighed til dit køkken. Alle vores viskestykker er lavet af høj kvalitet, både bomuld og hør, hvilket gør dem langtidsholdbare, så de kan tåle gentagne vaske, uden at miste deres farve eller form. Der er dem, der er stilfulde, dem med en fin bundfarve og et elegant mønster, der er dem med små blomster eller prikker der giver en hyggelig stemning, og der er de neutrale ensfarvede viskestykker. Farverne er nøje udvalgt, så der er viskestykker til alle køkkenindretninger, og de vil tilføje et strejf af elegance eller hygge og stil til dit køkken. De fleste viskestykker måler ca. 50 x 70 cm, hvilket gør dem ideelle til at tørre med efter opvasken, madlavning, rengøring, eller til at tørre hænderne i. Disse viskestykker er ikke kun smukke, men også praktiske og multifunktionelle. De kan også bruges til at polere bestik og porcelæn med, eller som en lille løber på et lille bord. De er også ideelle til at bruge i haven, når du skal have fat i værktøj eller tørre snavs af dine hænder. Så hvis du vil have en praktisk, stilfuld og holdbar løsning til at holde dit køkken rent og ryddeligt, så er alle vores viskestykker et fremragende valg. Du vil elske deres enkle, hyggelige eller smukke design, og du vil sætte pris på deres alsidighed og pålidelighed, hver gang du bruger dem. Vi har et meget stort udvalg af viskestykker fra leverandørerne Ib Laursen, House Doctor og Nordal, der alle har hver deres stil. Vi har viskestykker i alle farver og der kommer nye kollektioner flere gange om året. Du kan derfor finde viskestykker der passer til årstiderne - især de lyse farver med prikker og blomster er perfekte om sommeren og især i sommerhuset. Til jul vil der være viskestykker med røde og grønne farver i sig. Vi har også mange forskellige stribe kombinationer, med prikker og blomster, og selvfølgelig de ensfarvede. Du kan ikke undgå at finde et eller flere, der passer til lige netop din stil.

Endnu en vigtig detalje er at bomuld og hør giver alle vores viskestykker en rigtig god sugeevne og de tørrer også hurtigt efter brug.

Bestil dine viskestykker i dag og du får dem leveret om 1-2 hverdage

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.