Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Bluser & skjorter

Der er 76 varer.

Bluser og skjorter er næst efter toppe og T-shirts, nok nogle af de styles, vi kvinder har flest af i garderoben. Brug dem til hverdag og fest alt efter, hvordan du vælger at style dem. Moster’s Skur har i denne underkategori samlet alle vores bluser og skjorter fra brands som Saint Tropez og Costamani. Du vil kunne finde bluser og skjorter med fine mønstre, og ensfarvede, i både bomuld, viskose og polyester. Du har mulighed for at style dem alt efter, om du ønsker det klassiske, feminine eller rå look. Særligt vil vi nævne skjorterne fra Costamani som er meget populære blandt vores kunder

Viser 1 - 50 af 76 varer

 Vi har her i Moster’s Skur samlet alle vores fine bluser og skjorter i én underkategori, så du har et overblik over dem alle. Du vil finde et stort udvalg af bluser med forskellige farver, mønstre og snit, hvilket gør at de kan bruges sammen med både nederdele, bukser og shorts.

Bluser og skjorter er en style, du både kan bruge til hverdag og fest. Står du og mangler en fin bluse eller skjorte, så er du landet det helt rigtige sted.

En bluse kan være perfekt til et par slidte cowboybukser, en nederdel eller et par fine læderbukser. Du har mulighed for at style blusen, som du ønsker, alt efter hvilken stil du ønsker at ramme. Blandt vores bluser vil du også finde en række basis bluser, som er nemme at ta inde under en strik eller sætte til et par mønstrede bukser eller en nederdel. Se f.eks. de lækre ensfarvede bluser fra Saint Tropez, som findes i et væld af fine farver.

I denne kategori vil du også finde en masse fine skjorter, både ensfarvede og mønstrede, nogle med knapper halvvejs og andre hele vejen ned. Stilen er alt fra Retro, bohéme, den minimalistiske og klassiske, eller den super hyggelige og afslappede stil. Vi har, siden vi startede med at forhandle tøj her i Moster’s Skur, haft stor succes med at forhandle skjorterne fra Costamani, hvor bl.a. “Alexia” skjorten er og har været blandt vores bestsellere sæson efter sæson. Skjorten er som oftest lavet i en lækker blød viskose med knapper halvvejs ned og har en skøn pasform.

De ensfarvede og mønstrede skjorter kan du bruge alene sammen med et par cowboy bukser, læderbukser eller en nederdel, men du kan også bruge dem med en lækker strik, hvor du kan se skjorten forneden eller ved ærmerne. Alle vores bluser og skjorter kommer fra brands som Saint Tropez og Costamani, der alle sammen laver de fineste styles i en god og lækker kvalitet. Har du spørgsmål omkring størrelser, farver eller lignende er du meget velkommen til at ringe på tlf. 27 470 475 eller sende en mail til kundeservice@mostersskur.dk. Kig også gerne forbi butikken og prøv dine yndlings styles.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.