Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Betingelse
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Fyrfadsstager & stager

Der er 97 varer.

Levende lys er et must-have når mørket falder på i de kolde måneder og især i julen. Ingen jul uden lys:) Vi har her samlet et udvalg af stager der passer til julen - både til stearinlys og fyrfadslys. Levende lys spreder bare SÅ meget hygge og på mange af stagerne er der plads til at dekorere lidt rundt om lyset så du kan lave din helt egen lille juledekoration. Vi har også små stager til kertelys, som kan bruges til den populære juleleg, hvor alle har en lille stage med et kertelys stående ved sin plads. Alle lysene tændes samtidigt og den, hvis lys brænder sidst ned, har vundet:-) Så nyd fornemmelsen af ro ved synet af flammernes blide dans, mens mørket falder på.

Viser 1 - 50 af 97 varer

Når juletiden nærmer sig, bliver lysestager og fyrfadsstager en uundværlig del af den hyggelige juledekoration i hjemmet. Og vi danskere elsker at hygge, og derfor kan vi jo ikke undvære lysestager. Vi har samlet et udvalg af stager fra Ib Laursen, Bloomingville, Nordal, Maileg og House Doctor. Der er stager der virkelig signalerer jul, men der er også de mere diskrete stager. Og ønsker du lysestager hvor du selv kan dekorere lidt og sætte dit eget præg på, så er du kommet til det helt rigtige sted:-)

Lysestager

Ønsker du et elegant look har vi smukke messingstager og metalstager med smuk gylden finish. Er du til den rustikke stil har vi flere stager med en rustik messingfinsh samt rustfinish. Er du en der bare elsker at pynte rigtig meget op til jul, så har vi et udvalg af de sødeste heste og grise, af keramik og af træ, der bare er helt fantastiske. De er fra Ib Laursen og Maileg og tiltrækker opmærksomhed - på den gode måde:-) Du vil også finde forskellige stager af beton formet som kogler, til dig der godt vil blande julens farver med lidt råt. Ønsker du mere enkle stager så har vi et udvalg af de klassiske kammerstager samt andre fine stager. Og er du fan af lys legen, hvor alle ved bordet får en stage med et kertelys i, så finder du også stager der kan bruges til det. Vores lysestager passer til enten krone- & bedelys eller kertelys.

Lav din egen lysestage

Hvis du ønsker at lave din helt egen unikke lysestager så har vi forskellige stager som du kan bruge og i afsnittet Pynt & dekoration vil du finde en masse fine ting og bånd som du kan pynte med. Vi har runde stager med både smalle og brede kanter rundt om lyset som kan dekoreres. Vi har en kantet kasse med lyseholder på toppen og en skuffe, der kan trækkes ud, så du kan lave en fin dekoration i den. Og de fine cirkler med lyseholder øverst og en rund plade til dekoration nederst finder du også her. Og så kommer vi selvfølgelig ikke uden om de skønne glaskrukker fra Ib Laursen. Nede i glaskrukken kan du pynte med alt lige fra gran, kogler og bånd, til et par små nisser, engle eller andet julepynt, og på låget sidder lyseholderen som du også kan pynte med f. eks. en fin sløjfe og et stykke gran. Vi har dem med låg i mange forskellige farver, og de er især populære til vores kalender bede- & kertelys - 24 lys med hver deres tal på. Se kalenderlysene med tal på HER

Hvis du gerne vil have nogle dekorative stager, så kan vi anbefale vores husfacader hvor der er plads til et bloklys bagved samt de meget populære koglestager fra Ib Laursen med en flot rustik messingfinish.

Holder til lys på juletræet, vil du naturligvis også finde her:-)

Fyrfadsstager

Fyrfadsstager er super hyggelige og fylder ofte ikke ret meget, så de er nemme at finde plads til. Stillenat keramikhuse fra Ib Laursen er dog store:-) Men de er de skønneste hvide eller røde huse hvori du kan sætte et fyrfadslys eller et lille bloklys. Se vores LED fyrfadslys som du kan bruge. Du kan også bruge deres kendte Nyhavnhuse. Vi har flere forskellige stager af glas, nogle i brune nuancer, nogle med dekoreret glas, og er du til rigtig meget jul-jul så har vi de skønne rensdyr med rustfinish og plads til fyrfadslys på ryggen:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.