Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Tilgængelighed
Betingelse
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Fyrfadsstager & stager

Der er 112 varer.

Levende lys er et must når mørket falder på i de kolde måneder og især i julen. Ingen jul uden lys:) Vi har her samlet et udvalg af stager der passer til julen - både til almindelige stearinlys og til fyrfadslys. Brug dem på bordet, i vindueskarmen eller på en kommode. Levende lys spreder bare meget hygge og på mange af stagerne er der plads til at dekorere rundt om lyset så du kan lave din helt egen juledekoration. Vi har også små stager til kertelys som kan bruges til den populære juleleg, hvor alle har en lille stage med et kertelys stående ved sin plads. Alle lysene tændes samtidigt og den, hvis lys brænder sidst ned, har vundet:-)

Viser 1 - 50 af 112 varer

Levende lys er bare SÅ hyggeligt når mørket falder på og især i juletiden:-) Og vi danskere elsker at hygge og derfor kan vi jo ikke undvære lysestager. Ib Laursens julelysestager er rigtig populære og vi har samlet et stort udvalg til dig. Der er stager der virkelig signalerer jul, men der er også de mere diskrete stager hvis du ikke er til det helt store juleshow. Og så er der stager hvor du kan pynte dem og lave din helt egen juledekoration. Og netop dekorationer kan du lave i de meget eftertragtede glaskrukker med låg. Nede i glaskrukken kan du pynte med alt lige fra gran, kogler og bånd, til et par små nisser, engle eller andet julepynt. På låget er der en lille stage hvor du sætter lyset i. Rundt om lyset kan du også pynte med f. eks. en fin sløjfe. Disse glaskrukker med låg fås både til bedelys og til kertelys. Og så har Ib Laursen designet pakker med 24 lys, med tallene 1-24 på, som er perfekte til disse glaskrukker - se lysene med tal HER. Nogle vælger at opbevare lysene i glaskrukken i stedet for en dekoration. Vi har også mindre glasstager med flaskeform, der har en lysindsats i toppen, og de er rigtig flotte at bruge på et opdækket bord. De er ikke helt så store som glaskrukkerne, men en lille gren med gran, og måske med en lille sløjfe om, kan godt komme derned:-)

Ib Laursen laver også flere små runde stager hvor der er plads til at dekorere med lidt pynt rundt om - selvfølgelig har vi den klassiske runde kammerstage, men vi har også flere der er mindre, og hvor der stadig er plads til lidt pynt.

Holderen til lys på juletræet vil du naturligvis også finde her:-)

Ib Laursen har lavet nogle fine, helt små stager, formet som stjerner i forskellige farver, og de er perfekte på spisebordet da de ikke fylder ret meget.

Til dem der vil have stager der er mere "julet" har vi flere stager formet som juletræer, engle, kogler, rensdyr mm. De er lavet af forskellige materialer som metal, beton og keramik. Vi har også flere stager med zink finish hvor du også her selv kan pynte rundt om lyset.

Og til sidst, men ikke mindst, har vi Ib Laursens fine fyrfadsstager og lygter, med smukt udskåret stjerner, der gir super meget julehygge når du tænder et fyrfadslys:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.