Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Maileg kaniner

Der er 39 varer.

Maileg er et dansk design i rigtig god kvalitet, og her kan du finde den helt rigtige kanin til ethvert barn. Kaninerne findes i mange størrelser, og med flotte outfits. Kaninerne er i de sødeste designs, og pynter i ethvert børneværelse. De er rigtig flotte og charmerende at have stående fremme på hylden, og de helt små børn, elsker at have dem med sig i sengen. Kaninerne er utrolige bløde og i et slidstærkt materiale.

Se alt det fantastiske tilbehør til kaninerne, i underkategorien "Maileg legetøj". Her er der uendelige muligheder for at supplere op med legetøj til kaninerne.

Viser 1 - 39 af 39 varer

Her har vi samlet vores udvalg af de mest bedårende kaniner designet af det danske firma Maileg. Deres kaniner er slet ikke til at stå for og er den perfekte gave til de små. Til din veninde der lige har født, eller som dåbsgave - vi har de helt små micro baby kaniner med ble, både som drenge kanin og pige kanin. Vi har også de helt små "My" baby kaniner med en lille dragt og en sut i munden - også de fås som både drenge kanin og pige kanin. Og så laver de vidunderlige små brune bamser med enten en lyserød eller lyseblå sløjfe "My First Bunny" hvor en lille sød æske følger med. Og endnu en baby kanin du ikke må gå glip af, er Baby rummet - det er lavet som en seng med madras, pude og dyne. I sengen er der en fin lille skuffe, og når man trækker skuffen ud spiller den musik - og i sengen ligger en sød lille pige kanin:-)
Den næste størrelse er mini kaninerne som alle har små søde outfits på - der er en ballerina i danse dragt med skørt og flere pige kaniner med smukke kjoler på. Maileg har også designet Brown bunny som mini kanin - den er slet ikke til at stå for:-) De har også en mini drenge kanin, Sailor, som er klædt i sømandstøj.
Medium kaninerne er den næste størrelse og her finder du også både drenge kaninen Sailor og pige kaninen Ballerina. Og så er der den rigtig søde danseprinsesse kanin med lyserød dragt, skørt og vest. Medium pige kaniner findes også med forskellige søde kjoler på.
På alle Mailegs kaniner, har drenge kaninerne ører der står op og piger kaninerne har ører der hænger - og især de hængende ører er en detalje der gør dem SÅ nuttede.
Kaninerne passer til alle børneværelser og har du først en må du have flere:-) Rigtig mange voksne samler på Mailegs kaniner og de er enormt søde at have siddende på en hylde.
Maileg har også designet flere sæt tøj og rigtig mange møbler til kaninerne - du kan se det hele under Maileg legetøj.
Maileg er nu begyndt at lave kaninerne i nye størrelser, henholdsvis 1, 2, 3 og 4. Se dem i denne underkategori

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.