Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Til opvasken

Der er 22 varer.

Vi har altid valgt vores håndsæbe ud fra den duft vi godt kan lide, og nu kan du gøre det samme med dit opvaskemiddel. Meraki har udviklet nogle fantastiske opvaskemidler med deres vidunderlige dufte i - og det gir bare lidt ekstra, at det dufter godt, når du er i gang med at vaske op. Vi har også flere opvaskebørster i lækre designs, der både er flotte og dekorative at have stående fremme, men som også er praktiske og gode til at vaske op med. Du vil også finde det meget populære opvaskestativ fra Nordal, samt fine dispensere til dit opvaskemiddel med en holder til opvaskebørsten ved siden af.

Viser 1 - 22 af 22 varer

Når man skal i gang med opvasken er det dejligt at have alle redskaber ved hånden samlet på ét sted. Det er derfor en god ide at have en dispenser til opvaskemidlet med en børsteholder stående. På den måde slipper man for at rode rundt i skuffer og skabe efter de forskellige ting, og det ser bare pænere ud at have det stående samlet. Her hos Moster's skur kan du finde et lille udvalg af elegante dispensere til din opvaskemiddel og opvaskebørste, der tilfører dit køkken og køkkenvask et eksklusivt look. Vi har de meget stilfulde fra Nordal med hhv. en sort og en guldfarvet finish. Disse er super fine og har et meget stilfuldt og fuldendt udseende. Fra Meraki har vi en dispenser med holder til børste lavet af materialet fajance med en grålig 

 & cremefarvet glasur. Den har et fint og hyggeligt udseende og er du ikke til det helt stilrene, men er til den lidt mere afdæmpet stil, så er det denne du skal vælge:-)

En af vores mest populære varer er det sorte klassiske opvaskestativ fra Nordal. Dette stativ er både praktisk og stilfuldt med sit enkle, sorte design. Det har plads til tallerkener, skåle og bestik, og det er nemt at tage bakken i bunden ud og tørre eller rengøre efter brug. 

Vi sælger også et udvalg af opvaskebørster, fra det populære mærke Meraki og leverandøren Ib Laursen. Disse børster er alle lavet af naturlige materialer og er skånsomme mod miljøet. Vi tilbyder både traditionelle børster med træhåndtag og en mere moderne børste lavet af kokosnøddefibre og bøgetræ. Vores børster fra Meraki har et børstehovede der kan skrues af og skiftes, hvilket er super smart, og vi sælger selvfølgelig også de løse børstehoveder der passer til:-) Fra Ib har vi også en lille grøntsagsbørste uden pind som er helt fantastisk til at skrubbe nye kartofler og rodfrugter med.

Du vil også finde andre produkter som tallerkenholder fra Ib Laursen og forskellige rengøringsmidler.

Endelig er det vigtigt at nævne, at vi tilbyder et bredt udvalg af opvaskemidler til din opvask. Vores udvalg omfatter opvaskemiddel fra Meraki i flere forskellige dufte og i 2 størrelser. Så hvorfor ikke gøre en oplevelse ud af opvasken med skønne dufte:-)

Har du spørgsmål, så kontakt os gerne og vi vil undersøge muligheden for at skaffe den. Du kan skrive til os på mail kundeservice@mostersskur.dk eller ringe til os på telefon 27 470 475. Du er også meget velkommen i vores butik i Greve hvor vi altid står klar til at hjælpe dig:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.